HomeDIVERSERingier nu isi face televiziune, ci emisiuni

Ringier nu isi face televiziune, ci emisiuni

Proiectele TV ale grupului media elvetian Ringier se leaga de de productii TV livrate televiziunilor existente, si nu de o televiziune, iar asta este valabil atat in Romania cat si in alte tari – afirma surse oficiale din trustul de presa elvetian.

Adela Popescu, PR manager al Ringier Romania, a precizat ca Ringier Romania s-a marginit la a inscrie marca “Ringier TV” la OSIM, dar nu a facut demersuri la CNA pentru a obtine o licenta de emisie.

“Nu exista planuri pentru o televiziune Ringier in Romania, a spus reprezentanta Ringier. Ringier TV este un brand care exista in Elvetia si Asia si, in momentul de fata, produce formate TV, iar existenta lui a fost mentionata de Michael Ringier, proprietarul trustului, la conferinta de presa sustinuta nu demult in Romania.”

Adela Popescu a adaugat ca Ringier TV desfasoara deja activitati pe piata autohtona: “Este vorba de FC Stranieri, un proiect realizat pentru Prima TV. Din moment ce am demarat operatiunile, e normal sa ne protejam marca”.

Potrivit sursei citate, Thomas Landolt, GM-ul Ringier Romania, a facut intr-adevar o vizita la CNA, dar nu pentru a solicita o licenta. “A fost vorba despre reclama pe care si-o fac publicatiile controlate de familia Voiculescu la posturile TV ale aceleiasi familii, a explicat Adela Popescu. E vorba de o promovare fatisa care incalca regulile jocului”.

In trecut, CNA a mai transimis comunicate care se refereau la aceeasi situatie. Unii realizatori ai Antenei 1 (Marius Tuca, Gabriela Firea) sunt si directori ai publicatiilor controlate de familia Voiculescu

HotNews.ro, Iulian Comanescu, 06 iul 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read