HomeDIVERSEReduceri Haine Catalin Botezatu - Iata noua promotie!

Reduceri Haine Catalin Botezatu – Iata noua promotie!

Vara s-a sfarsit doar pe calendar! Temperaturile raman ridicate, doar preturile la articolele de vara scad in magazinul oficial Catalin Botezatu!

In perioada 6-16 septembrie 2012, intra pe magazinul oficial CATALIN BOTEZATU si vei gasi o multime de produse potrivite pentru temperaturile de afara … REDUSE cu 20%!

Trebuie doar sa completezi codul CBdiscount CBR6160912 in campul special destinat inainte de a finaliza comanda si te bucuri de reducere. Atentie: preturile din site nu au reducerea afisata, beneficiezi de reducere doar dupa ce introduci corect codul CBdiscount.

Pregateste-te pentru o toamna fierbinte si stai pe-aproape, iti pregatim o multime de SURPRIZE!

Aveti mai jos conditiile de aplicare pentru noul cod:

  • Cod CBdiscount: CBR6160912
  • Perioada valabilitate: 06.09.2012 – 16.09.2012
  • Discount acordat: 20%
  • Categoriile de produse pentru care se aplica discountul: tricouri barbati, pijamale barbati, tricouri femei, camasi femei, jachete femei, bolero, maieuri outwear femei, pantaloni, boxeri barbati, chiloti barbati, pijamale femei, maieuri barbati, costume baie barbati.

Codul CBdiscount este transmis doar celor inscrisi pe magazinul online si este valabil pentru un numar nelimitat de comenzi online. In cazul comenzilor peste 250 RON livrarea este in continuare GRATUITA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read