Andreea Podarescu, Sorinel Copilul de Aur, Bianca Rus, Emmy si Claudiu Nastase sunt cei cinci copii de bani gata care vor participa la reality show-ul “Saracii copii bogati“, care incepe pe 11 martie, de la 20.30 la Kanal D. Ei vor renunta timp de 30 de zile la casele in care locuiesc, masinile scumpe pe care le conduc, cardurile nelimitate, cluburile si cafenele de fite pentru a incerca viata de om obisnuit.

Saracii copii bogati vor locui intr-un apartament de 3 camere din cartierul Pantelimon, fara nicio imbunatatire, nemobilat si neutiliat. Cu un buget de criza cei cinci vor trebui sa invete sa gestioneze banii pentru a le ajunge sa isi mobileze si utileze minimal casa, sa-si cumpere de mancare, sa plateasca chiria si cheltuielile lunare ale apartamentului si sa-i ajute si pe cei mai nevoiasi decat ei.

Fiindca suma initiala pe care o vor primi nu le va ajunge sa acopere toate cheltuielile cei cinci copii bogati vor invata sa munceasca! Ei vor experimenta diverse joburi mai mult sau mai putin onorante pentru mainile lor ingrijite, de la gunoier la chelnerita, pana la macelar si manichiurista.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.