Loganul propulsat de motorul pe benzina 1,6 litri, 16 V si 105 CP este mai vivace si mai “gurmand”.

Primul drive-test cu versiunea Prestige (9.900 de euro), realizat ieri intre Bucuresti si Mamaia, nu a revelat prea multe noutati. Usorul face-lift prezentat saptamana trecuta (odata cu lansarea acestei versiuni si a motorului de 105 cai-putere) a adus la exterior doar cateva modificari.

Cele patru noi nuante ale caroseriei – griul inchis al masinii de test fiind imediat sesizat de mai multi trecatori -, designul destul de banal al jantelor de aliaj si, cu adevarat important, butonul de pe capota portbagajului. Dacia nu a inventat butonul, dar este bine ca s-a decis in sfarsit sa-l foloseasca.

Interiorul versiunii Prestige ofera volanul si maneta schimbatorului de viteze imbracate in piele, precum si un radio CD cu cititor mp3. Ramane de vazut daca un cumparator cu buget restrans, care se orienteaza catre Logan, va aprecia aceste rafinamente.

Pozitia de condus a ramas la fel de incomoda. In continuare, volanul nu se regleaza nici pe inaltime, nici pe adancime. In timpul mersului pe o portiune de drum denivelat, scaunul soferului, care beneficiaza de un rudimentar sistem de ajustare pe inaltime, „a sarit” catre o pozitie superioara.
Integral in EVZ

Evenimentul Zilei, 20 sep 2006

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.