Postul de televiziune TV Klumea (fostul, pe vremuri, Atomic TV) a fost cumparat de Prima Broadcasting Group, compania care opereaza pe piata romaneasca Prima TV si posturile de radio Kiss FM si Magic FM.

Reprezentantii Prima au confirmat tranzactia, care a avut loc la inceputul saptamanii, dar nu au oferit detalii despre proces sau despre valoarea intelegerii.

Negocierile au fost purtate din partea TV Klumea de Todd Stump, care a preluat si actiunile lui Paul Opris (care a murit in urma cu cateva luni) de la mostenitorii acestuia.

Todd Stump nu a facut niciun fel de comentariu legat de vanzarea postului TV catre Prima, companie al carei proprietar este Scandinavian Broadcasting System (SBS). “In acest moment nu am niciun comentariu de facut. Reprezentantii TV Klumea vor face o declaratie publica la timpul potrivit”, a declarat Stump pentru “Evenimentul zilei”.

Planurile legate de viitorul televiziunii muzicale sunt deocamdata tinute sub tacere. Singurul lucru cert este ca numele va fi schimbat in Kiss TV. Probabil ca postul va emite sub aceasta titulatura incepand din toamna.

www.hotnews.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.