HomeDIVERSEPozitii de pozat Fete si baieti

Pozitii de pozat Fete si baieti

pozitii_de_pozat11

In ultima perioada am observat ca pe facebook foarte multe persoane atat fete cat si baieti adopta pozitii de pozat profesionale ca modelele adevarate din revistele celebre. Se pare ca odata cu aparitia camerelor de fotografiat profesioniste in magazine au inceput sa aparata fotografi incepatori care incearca sa se specializeze in acest domeniu.

Emisiunea Next top model a inceput sa le incurajeze pe fetele slabe si inalte ca sa isi incerce norocul la case de moda pentru a deveni fotomodel profesionist.

Daca vreti sa creati o sedinta foto cu ajutorul unui prieten sau a unei prietene fara a cheltui prea multi bani cateva mici indicii va vor ajuta sa va iniati in lumea fotomodelelor.

  • Alege un decor cat mai natural sau ciudat care sa cuprinda cladiri abandonate sau chiar pe un santier de lucru.
  • Cel mai important lucru pentru o sedinta foto este tinuta. Daca vrei sa ai un pictorial foto sport alege cateva elemente din acest domeniu, in rest pentru un pictorial foto sexy alege rochii, corsete, fuste si cel mai important nu uita de tocuri.
  • Legat de pozitia corpului, nu sta cu mainile in sold intr-o poza pentru ca este cea mai gresita pozitie de pozat.
  • Pentru a-ti ascunde micile defecte ale corpului, poti sta asezata intr-o parte, cu piciorul din fata putin indoit, iar cel din spate drept.
  • Nu alege sa iti faci poze de sus pentru ca iti va deforma formele corpului cat si inaltimea.
  • Pentru a reusi sa realizezi cele mai bune poze profesionale inaltimea maxima la care trebui tinuta camera este 1 m.
  • Ai grija sa nu te machiezi prea strident pentru ca te va imbatrani. Alege de preferat un machiaj natural pentru ca te va intineri, si nu uita sa folosesti pudra pentru a nu crea efectul de stralucire in poze a tenului.

Pozitii de pozat pentru Fete

image_thumb[4]

Pozitii de pozat Baieti

image_thumb[16]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read