HomeDIVERSEPorecle pentru fete in functie de zodie

Porecle pentru fete in functie de zodie

Fiecare dintre noi a avut minim o porecla in copilarie, in adolescenta sau, de ce nu, chiar si la maturitate. Poate ca unele dintre acestea nu sunt tocmai potrivite cu personalitatea noastra, insa sunt amuzante. Daca vrei sa le intorci favoarea prietenelor tale, aplica aceeasi tactica. Pentru a fi originala, iata o idee care iti poate fi de folos: alege poreclele pentru fete in functie de zodie.

porecla

Porecle pentru fetele din zodia berbecului

Este cunoscut faptul ca nativele acestei zodii de foc sunt energice, dar, in acelasi timp, sarmante si pasionale. Daca ai o prietena care se afla sub influenta acestui semn astral, porecla “Cuceritoarea” i s-ar potrivi de minune. Nici “Intoarce capete” nu este prea departe de adevar, avand in vedere faptul ca reuseste sa adune o multime de complimente de la barbatii din jur.

Porecla potrivita pentru fetele din zodia taurului

Nativele semnului de pamant al taurului sunt atragatoare si adora sa fie complimentate. Asadar, cea mai potrivita porecla pentru o femeie guvernata de acest semn astral este “Frumusica”. Daca o vei alinta in acest mod, se va simti apreciata cu siguranta.

Ce porecle li se potrivesc fetelor din zodia gemenilor

Daca ai o prietena sau o persoana apropiata care intra in categoria nativelor acestei zodii de aer, inseamna ca nu este greu de observat faptul ca prezinta un interes deosebit pentru arta si pentru tehnologie. Asadar, “Geniala” este porecla potrivita pentru ea. La fel de bine o poti striga “Pacalici”, pentru ca adora jocurile inteligente, din care numai ea stie cum sa iasa castigatoare.

Cum o poti porecli pe prietena ta din zodia racului

Reprezentantele semnului de aer al racului sunt sensibile si au un instinct matern innascut. O astfel de fata poate fi poreclita “Grijulia”, pentru ca ea se va interesa intotdeauna de bunastarea prietenilor si a familiei.

Care sunt poreclele cele mai potrivite pentru fetele din zodia leului

Fetele care s-au nascut in acest semn de foc adora fie in centrul atentiei ca vor face orice pentru a straluci. “Vedeta” sau “Starleta” sunt doua porecle cu adevarat potrivite pentru ele.

Ce porecla poate primi o nativa din zodia fecioarei

Fecioarele sunt foarte calculate si ordonate. Nu le place sa se afiseze in public si considera ca tot ce fac in viata trebuie gandit cu atentie. Cuvantul “risc” nu exista in vocabularul unei fete influentate de acest semn de pamant, asa ca cea mai buna porecla pentru ea ar fi “Retinuta”.

Porecla potrivita pentru nativa din zodia balantei

Nativele acestui semn de aer sunt sensibile, sarmante si fac astfel incat reusesc sa se inconjoare intotdeauna de lucruri frumoase. Daca vrei sa le poreclesti, trebuie sa te folosesti de una dintre trasaturile lor de caracter. Asadar, “Eleganta” va fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face.

Ce porecla ar trebui sa primeasca nativele din zodia scorpionului

Avand in vedere faptul ca nativele acestei zodii de apa sunt foarte pasionale si le place sa cerceteze ocultul, poreclele care li s-ar potrivi ar fi “Misterioasa” si “Enigmatica”.

Porecle pentru fete in functie de zodia sagetatorului

Fetele care s-au nascut in acest semn de foc sunt independente si isi doresc sa calatoreasca si sa descopere cat mai multe lucruri, asumandu-si riscuri. Poreclele care li se potrivesc cel mai bine sunt “Neinfricata” si “Aventuriera”.

Cum o poti porecli pe nativa din zodia capricornului

Pentru nativele din capricorn, atingerea telului pe care si l-au propus, indiferent daca este vorba despre viata personala sau despre cea profesionala, este un lucru vital. Daca vrei sa le poreclesti, foloseste-te de aceste trasaturi de caracter: “Perfectionista” sau “Serioasa”.

Ce porecla i se potriveste nativei din zodia varsatorului

O astfel de fata va atrage atentia prin comportamentul ei nonconformist si prin alegerile pe care le va face in viata, fara a se teme de consecinte. Cea mai potrivita porecla pentru ea este “Rebela”, intrucat nu ii place sa se supuna regulilor.

Porecle pentru fetele nascute in zodia pestilor

Reprezentantele acestei zodii de apa sunt printre cele mai emotive native ale zodiacului. Ele sunt dispuse faca orice compromis este necesar pentru ca apropiatii sa fie multumiti si empatizeaza foarte bine cu cei din jur. Poreclele potrivite pentru fetele nascute in zodia pestilor ar fi “Angelica” si “Sensibila”.


Poreclele pentru fete trebuie sa fie amuzante si, in acelasi timp, sa le defineasca personalitatea. Alege-le si tu pe cele destinate prietenelor tale in functie de aceste repere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read