HomeDIVERSEPlacebo va concerta in Romania

Placebo va concerta in Romania

Trupa britanica Placebo va concerta in Bucuresti pe data de 13 august la Arenele Romane. Potrivit site-ului formatiei, in cel mai scurt timp va fi anuntata si trupa ce va canta in deschiderea show-ului.

Infiintata in 1994, trupa a fost relativ umbrita de succesele Oasis si Blur, prima lovitura in topurile britanice fiind data, doi ani mai tarziu, cu piesa “Nancy Boy” de pe albumul “Placebo”.

Trupa a fost fondata de doi absolventi ai scolii Luxemburg, Brian Molko si Stefan Oldsal, regasiti intamplator intr-o statie de metrou din South Kensington.

Dupa succesul avut cu piesa “Without You I’m Nothing”, 1998, trupa a trecut printr-o perioada mai putin fasta, cel putin in Marea Britanie, presa acuzand permanent personalitatea “cel putin ciudata” a solistului Brian Molko.

Ultimul album inregistrat de formatie, The Meds, a avut parte de un debut mai putin fericit, pe data de 17 ianuarie fiind lansat ilegal pe internet.

Lansarea oficiala a avut loc pe data de 13 martie. Primul single al albumului ce contine 13 piese, “Because I Want You” a intrat direct in topurile internationale, pe pozitia a 4-a in Australia si a 7-a in Marea Britanie.

Se pare ca Romania a inceput sa devina o tinta tot mai atractiva pentru trupele mari din afara, asta daca tinem cont numai de concertul celor de la Depeche Mode din iunie si de cel al Shakirei ce urmeaza sa performeze la Timisoara.

HotNews.ro, V.T., 06 iul 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read