HomeDIVERSEOana Zavoranu il va consilia pe Vadim pe probleme de imagine

Oana Zavoranu il va consilia pe Vadim pe probleme de imagine

Oana Zavoranu, cunoscuta de romani din telenovele si de la emisiuni “senzationale”, a intrat in politica, inscriindu-se in partidul “Romania Mare”. Ea va ocupa postul de consilier de imagine al sefului PRM Corneliu Vadim Tudor, iar la urmatoarea legislatura, vizeaza chiar Parlamentul Romaniei.

“Sunt perfect constienta de imensa povara care va plana pe umerii mei” a declarat Zavoranu, facand referire la atributiile pe care le presupune noul sau post, acela de a-i imbunatati imaginea lui Vadim Tudor. Marele tribun a linistit-o insa, asigurand-o ca nu va fi exploatata.

“Va dati seama ca nu o vom pune sa care bannere sau sa lipeasca afise cu bidineaua. Ea arata bine si vorbeste bine. Munceste si isi castiga existenta din munca ei. (…)Ea nu trebuie sa faca nimic special. Trebuie sa stea cum sta acum langa mine si sa zambeasca frumos. Si nu ne mai trebuie nici o campanie electorala, la un popor care este avid de frumusete”.

Oana Zavoranu isi va imparti atentia si “expertiza” intre sotul ei, “omul de televiziune” si de scena, Pepe, si “marele roman”, Vadim Tudor. In timpul care ii ramane, Oana se pregateste sa aiba o cariera de succes nu doar in televiziune, dar isi va face propria revista, si, in prezent, lucreaza la un album solo.

HotNews.ro, 17 nov 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read