bicicleta-planes-30-cmIn ultima vreme am iesit aproape in fiecare seara la joaca afara din casa, fiind vremea frumoasa, cu Maxim si Stefan, sotul meu , respectiv baietelul nostru si ne-am plimbat prin parc, am fost pe malul lacului, am mancat o prajitura la cofetarie, ne-am distrat foarte bine impreuna, ca in familie. Mergand prin parc, Stefan a tot vazut la alti copii, ca acestia se plimba cu bicicleta si a intrebat “Dar eu de ce nu am si eu o bicicleta?” Pe moment, Maxim si cu mine am ramas blocati, nu am stiut ce sa ii raspundem lui Stefan. In cele din urma, Maxim i-a spus, ca are si el o bicicleta, dar ca inca este pe drum. Sotul meu mi-a spus, ca trebuie sa ii luam si lui Stefan o bicicleta, asa ca primul lucru cand am ajuns acasa, a fost sa ne pe internet dupa biciclete pentru copii.

Sotul meu mi-a spus,ca isi aduce aminte, ca in aceeasi situatie a fost si el. Se plimba cu cu mama si tatal sau in parc, cand a vazut cativa copii cu biciclete, si a spus ca ar vrea si el una. Pe moment a fost putin dezamagit, ca el nu avea una. Din pacate ai lui nu au reusit sa ii cumpere imediat o bicicleta, insa la cateva luni, dupa ce a spus ca si-ar dori o una, intr-o zi, tatal lui a venit acasa cu cea mai frumoasa bicicleta, pe care putea sa i-o aduca. O bicileta albastra, superba. A fost foarte fericit, cand tatal lui a venit cu bicicleta, asa ca de aceea, vrea ca Stefan sa aiba imediat o bicicleta, daca isi doreste una, pentru ca stie, ce a simtit si el.

Maxim a intrat pe noriel, si a gasit mai multe biciclete frumoase, pentru copii. I-a sarit in ochi imediat o bicicleta cu tema testoasele ninja. Stie ca Stefan, adora desenele si jocurile cu testoasele ninja, deci cu siguranta o sa adore si o bicicleta cu faimoasele testoate. Maxim fiind barbat, l-am lasat pe el sa aleaga o bicicleta pentru Stefan, pentru ca el stie cum arata o bicicleta sigura si de calitate. Pe langa tema frumoasa cu testoasele ninja, Maxim spune ca bicicleta este foarte bine dotata. Are roti ajutatoare detasabile, scaun ajustabil, ghidon ajustabil, frana de mana pe ambele roti, aparatoare lant, aparatoare noroi fata si spate si cauciucuri gonflabile.

Cat am mers sa pregatesc un pahar cu lapte cald, sotul meu, mi-a spus ca a si dat comanda de bicileta, si ca ar trebui sa ajunga in aproximativ doua zile. Era prea frumoasa, si pretul prea bun, si mai mult decat atat, si transportul gratuit. Abia asteapta sa vada fericirea din ochii lui Stefan, cand o sa o primeasca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.