HomeDIVERSEMoove.ro: SMS-uri gratuite

Moove.ro: SMS-uri gratuite

Webaplicaţiile pentru SMS-uri gratuite… vin şi pleacă… Web2SMS.ro este stabil probabil tocmai pentru că e un serviciu plătit. Cele gratuite apar, merg o vreme, apoi dispar în ceaţă.

Moove.ro s-ar putea să aibă o altă soartă, dar fiind că ţinteşte şi spre un plan comercial, pe lângă cel gratuit. Pentru moment doar cel din urmă e funcţional. Iar din testele mele chiar e funcţional (îl folosesc doar de vreo două zile şi am trimis maxim 3-4 SMS-uri).

Aşteptăm în comentarii experienţa Dvs. Situl nu obligă la înregistrare, dar cred că fără cont poţi trimite maxim 3 SMS-uri pe zi. Cu cont poţi trimite… oricâte (???).

imagine

Evident, în coada mesajului SMS va apare adresa sitului, adică www.moove.ro. Un preţ nu foarte mare (dacă numele sitului era www.trimite-sms-uri-gratuite-acum-de-aici.ro atunci era dramă). Cu un cont poţi să îţi notezi numerele de telefoane folosite mai des într-o agendă. Din păcate SMS-urile le vei putea trimite tot unul câte unul.

Doar modul Business Mooves va permite SMS bulk (şi trimitere programată). Ceea ce nu îmi place este că situl nu are absolut nimic ce s-ar încadra la termeni şi condiţii de utilizare. Răsfoind diverse situri am dedus să situl ar fi realizat de Mihai Fanache de la Mediacafe.ro. Pe un blog, la 7 septembrie, un membru Mooves scria în răspuns la o observaţie similară: “Lucian – true, lipsesc termenii si conditiile – le publicam asap. Stai linistit – nu va pleca nici un sms publicitar catre baza de utilizatori.”

Suntem în octombrie şi acest detaliu nu s-a rezolvat. Vorbim însă de un beta aşa că trebuie să fim înţelegători. Personal m-aş bucura să aibă succes şi să reziste şi cu planul free, pentru că eu unul nu m-am obişnuit să scriu mesaje de pe mobil… prefer tastatura…

imagine

PS: Folosiţi alte servicii similare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read