HomeDIVERSEMesaje de Pasti haioase pentru prieteni

Mesaje de Pasti haioase pentru prieteni

Sarbatorile Pascale bat la usa, asa ca trebuie sa iti pregatesti lista de mesaje din timp. Cum pe langa parinti si rude trebuie sa te gandesti si la urarile destinate prietenilor, noi ti-am pregatit cateva dintre acestea, pentru a-ti usura cautarea si pentru a te inspira.

Asadar, iata cateva mesaje de Pasti haioase pentru prieteni, care cu siguranta ii vor binedispune!

mesaj_haios

Ce mesaje haioase le poti trimite prietenilor de Pasti

1. Iepurasul a sosit, are si-un ou inrosit, tot ce poti sa-ti mai doresti e ca de Pasti sa zambesti! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

2. Hristos a inviat! Fiindca ti-am urat, este randul tau sa ciocnesti un ou! Pune cozonaci pe masa de Pasti si sarbatoreste cum e crestineste! Paste fericit!

3. Iepurasul mustacios a venit tiptil, pe jos, ca sa-ti lase un cos plin cu cozonac si cu vin. Astazi sa zambesti senin, sa sarbatoresti cu-ai tai Invierea Domnului! Paste fericit!

4. Gusta din pasca si bea vin, dar putin cate putin, sarbatoarea-i crestineasca, primavara sa-ti zambeasca! Pasti fericit!

5. Primeste de la noi urari de Sfintele Sarbatori, iar de la iepure-ndata, pasca, vin si oua multe masa o sa iti inunde! Gusta si tu din bucate, ca sa fie ca la carte: voie buna, sanatate. Sarbatori fericite!

6. Sa ai parte de-o masa imbelsugata cum e iarba de bogata! Paste fericit!

7. Primavara cand soseste, iarba repede-nverzeste, iepurasul Pastele vesteste! Bucura-te de sarbatori alaturi de cei dragi, ciocniti oua si impartiti pasca sfintita! Hristos a inviat!

Inspira-te si tu din aceste mesaje haioase de Pasti pentru prieteni si fa-i sa zambeasca de sarbatori!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read