HomeDIVERSEMarci de top si preturi reduse cu pana la 70% la Zorilestore...

Marci de top si preturi reduse cu pana la 70% la Zorilestore doar de Black Friday

810x5002_008558300_1385215790-515x317

Vanzarile au fost neasteptat de mari, multe din produsele scoase la vanzare in perioada campaniei de Black Friday, denumita la noi Eclipsa de preturi, fiind epuizate in timp record, desi stocurile au fost suplimentate considerabil in perioada premergatoare campaniei.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

La finalul campaniilor de Black Friday, magazinele trag linie si incep sa faca socoteli. Black Friday 2013 se anunta a fi un an de referinta pentru campaniile ce se vor desfasura ulterior, multe magazine online anuntand vanzari record.

Printre magazinele online cu cea mai mare vizibilitate de pe piata romaneasca se numara si ZorileStore.ro. Desi relativ nou intrat in pesajul online romanesc (s-a lansat in 2011), ZorileStore.ro a reusit sa se diferentieza rapid de alte magazine ce activeaza in domeniul fashion-sport. Prin servicii bune si rapide, campanii inedite lansate de-alungul anului, a reusit sa atraga de partea sa multi clienti. Dealtfel, ZorileStore.ro se afla pe pozitie fruntasa in topul magazinelor online cu cea mai mare vizibilitate. Pe o piata din ce in ce mai dinamica si intr-o concurenta acerba, magazinul de pe litoralul marii Negre, impune trend-ul, avand in portofoliul sau o gama variata de marci din fashion-sport, cum ar fi Puma, Lacoste, Le Coq Sprtif, Police, Grendha si multe altele, dar implementand si un serviciu unic pe site de vizualizare la 360 de grade a produselor pe manechini umani.

“Vanzarile au fost neasteptat de mari, multe din produsele scoase la vanzare in perioada campaniei de Black Friday, denumita la noi Eclipsa de preturi, fiind epuizate in timp record, desi stocurile au fost suplimentate considerabil in perioada premergatoare campaniei. In urma feedback-ului primit dupa incheierea campaniei, am decis sa mai lansam o campanie de reduceri post – Black Friday, mai ales la articolele de sezon. Se vor putea achizitiona ghete pentru barbati cu preturi pornind de la 159.90 lei, pantofi casual de la 99.90 lei,  geci de iarna cu reduceri de pana la 60%. Nici partea feminina nu a fost uitata, urmand sa avem la reducere imbracaminte si incaltaminte cu reduceri chiar si de 70%. Pentru aceste noi reduceri s-a facut o suplimentare a stocurilor pentru a ne asigura ca fiecare client isi va putea achizitiona produsul dorit.” declara Adelina Oprea, manager marketing la ZorileStore.ro

ZorileStore.ro este un magazin online de urmarit pentru suflul nou pe care il aduce in comertul online, dar si prin serviciile pe care le ofera, lucru sustinut si de fanii pe care ii au pe pagina oficiala de facebook, care numara nu mai putin de 178.627 de like-uri.

Despre Zorile Store.ro  Zorile Store a început ca o reţea de magazine pe litoralul Mării Negre în urmă cu 7 ani. Beneficiind de un depozit propriu şi având astfel avantajul unei aprovizionări foarte eficiente, compania a decis în 2011 să-şi extindă prezenţa în mediul online pentru a deservi publicul fidel de pe litoral şi în lunile din afara sezonului estival.

Zorile Store şi-a obişnuit clienţii cu promoţii, concursuri şi reduceri substanţiale la cele mai în trend articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de la producători de marcă (Puma, Le Coq Sportif, Lotto, Prince, Police, Lacoste, Fila şi multe altele) Brandul Zorile Store se diferenţiază prin noutatea şi complexitatea colecţiilor de branduri comercializate, prin rapiditatea livrarii şi prin inovaţie (ex: vizualizarea la 360° a produselor pe site). Toate acestea susţin promisiunea brandului: „Poţi fi tu, fără să aştepţi prea mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read