HomeDIVERSEMancare gratis la Mc Donald's. Vezi unde

Mancare gratis la Mc Donald’s. Vezi unde

mcdonalds_angus_34613600

Restaurantul Mc Donald’s care va fi deschis oficial mâine în cadrul celui mai nou mall din România, în cartierul bucureştan Pipera vine cu o promoţie inedită.

Restaurantul Mc Donald’s din Promenada Mall, care va fi deschis publicului în data de 17 octombrie, promite clienţilor care cumpără un sandviş încă unul gratis. Promoţia, denumită “1+1 din partea casei ” se aplică doar la sandvişurile Big Mac. Meniurile Big Mac nu intră în ofertă.

Oferta restaurantului este valabilă timp de o săptămână, în perioada 17-23 octombrie. Restaurantul se va deschide în cadrul celui mai nou mall din România: Promenada, din cartierul bucureştean Pipera.

Restaurantul va avea o suprafaţă de 130 de metri pătraţi, patru case de marcat şi un personal de 40 de persoane. Este cel de-al 66-lea restaurant din România al grupului american cu prezenţă în 120 de ţări şi 35.000 de unităţi operate.

Jumătate din restaurantele din România sunt de tip drive-through, 17 sunt amplasate în clădiri de birouri sau stradale, restul fiind în mall-uri. McDonald’s Romania este cel mai mare lanţ de restaurante din România, are o cifră anuală de afaceri de 120 de milioane de euro şi 3.500 de angajaţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read