Home DIVERSE Linie telefonica pentru cei care vor sa munceasca in Marea Britanie

Linie telefonica pentru cei care vor sa munceasca in Marea Britanie

0

Organizatia internationala pentru migratie si Ambasada Marii Britanii la Bucuresti au deschis, miercuri, o linie telefonica destinata informarii cetatenilor cu privire la conditiile de munca din Marea Britanie incepand cu 1 ianuarie 2007. Linia gratuita cu numarul 088.23.456 va functiona in perioada 13 decembrie-31 martie 2007, de luni pana vineri intre orele 8:00-20:00.

Cei interesati pot accesa si site-ul http://www.oim.ro/migratie/ro/.

Intr-o declaratie consemnata de Radio Romania Actualitati, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, a prezentat cateva dintre conditiile care vor fi impuse dupa 1 ianuarie 2007.
“Persoanele cu pregatire deosebita care se califica pentru programul destinat lucratorilor migranti cu inalta calificare vor fi admisi la fel ca in prezent. Studentii vor putea continua sa lucreze cu numar redus, pana la 20 de ore pe saptamana. Lucratorii calificati vor putea lucra acolo unde exista un deficit intern de forta de munca.

De asemenea, muncitorii necalificati din Romania si Bulgaria vor putea accesa schemele sezoniere de angajare pe locurile vacante din sectorul agro-alimentar” – a anuntat diplomatul britanic.

HotNews.ro, D. Mihai, 13 dec 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.