HomeDIVERSEIti doresti o relatie stabila, de lunga durata ? Afla cateva elemente...

Iti doresti o relatie stabila, de lunga durata ? Afla cateva elemente importante !

Cu totii stim ca iubirea nu apare atunci cand vrem, ea apare atunci cand  ne asteptam mai putin,  respectiv  atunci cand nu o cautam cu tot dinadinsul.Adevarata iubire nu se afla in exterior ci in interiorul nostru.Daca doresti ca iubirea sa patrunda in viata ta,  pregateste-te pentru ea,  deschide-te pentru ea.Atunci cand iubesti tu insuti cu siguranta ceilalti sunt mult mai dispusi sa te iubeasca la randul lor.Fi deschis si receptiv in fata iubirii !

Pentru a construi un zid puternic este nevoie de munca si materiale de calitate asa cum intr-o relatie stabila  trebuie sa dai ce ai mai bun din tine.Asa cum toti vrem sa  putem avea incredere  in partener\a si intelegere, asa trebuie sa si oferim.Din pacate traim intr-o societate care este intr-o permanenta schimbare si acest lucru devine tot mai greu de gasit.

Dar, nimic nu e imposibil ! Ideea este ca trebuie sa intelegem faptul ca nu totul vine de la sine, pentru a forma un cuplu fericit si implinit este nevoie de sustinere reciproca. Baza unei relatii reusite se pune incepand de la : conexiunea prin intelegere, apoi de la respect la siguranta, de la iubire la incredere. Lispa elementelor precizate anterior poate duce la prabusire sau nestabilitate.De aceea trebuiesc respectate !

Intelegerea
Pentru intelegere este nevoie sa te deschizi in fata partenerului/partenerei,  sa fii cat mai sincer daca vrei sa fii inteles.Important este sa fii tu,  sa nu iti schimbi atitudinea.Trebuie sa te faci placut/a asa cum esti !

Respectul 
Trebuie impus din primul pas pe care il faci, sigur va fi apreciat.Acesta este in cele mai multe cazuri neglijat cu toate ca este cel mai important aspect.In primul rand, trebuie sa te respecti pe tine insuti gandindu-te daca esti fericit\a ca acea persoana face parte din viata ta.

Siguranta
Ofera de cele mai multe ori stabilitatea.Simtindu-te in siguranta langa o persoana iti poate oferii si incredere.

Iubire
Sa iubesti pe cineva reflecta defapt ideea de a-i face loc in inima ta.Important este sa aratam prin fapte acest lucru.Iubire fara sacrificii ? Nu, este esential sa demonstrezi.Cu totii avem nevoie de  o persoana care poate sa aduca la suprafata ceea ce este mai bun in noi si sa ne ofere un sprijin, o incurajare.

Increderea 
Increderea se castiga ! Odata ce a fost castigata secretul este sa fie mentinuta.La fel si ea se realizeaza treptat si prin fapte.Este usor sa ai incredere,  mai bine spus,  e placut deoarece te simti in siguranta.Nu e usor sa mentii increderea deoarece asta poate duce la sacrificii uneori,  dar cu siguranta atunci cand vrei poti !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read