crema-de-fata

Uita-te cu atentie la produsele de infrumusetare pe care le folosesti si vei putea observa ca abia daca poti pronunta multe dintre ingredientele inscriptionate pe eticheta. Asta este destul de neplacut, dar parca lucrurile ar deveni si mai infricosatoare daca le-ai intelege pe deplin! ADPM iti prezinta cateva dintre ingredientele bizare foarte des folosite in obtinerea celor mai cautate creme de fata.

Nu degeaba se spune ca frumuestea cere sacrificii! Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni faptul ca produsele de infrumusetare a tenului pot contine o multime de ingrediente mai mult sau mai putin ciudate. Si totusi, oare pana unde ar merge o femeie din dorinta de a arata mereu extraordinar de bine?

Mucus de melc

crema-de-fata1

La ce ajuta?

– disaritia ridurilor

– estomparea cicatricilor

– tratarea acneei

– rezolvarea problemelor de pigmentare

– hidratarea intensa a pielii

– regenerarea celulelor pielii

De ce?

Acest ingredient este folosit indeosebi in Coreea si Africa. A fost decsoperit de catre fermierii din Chile, atunci cand acestia au observat ca ajuta la vindecarea rapida a problemelor pielii.

Se gaseste sub numele de…

KNU – orice produs de ingrijire a pielii pe al carei eticheta se regaseste aceasta denumire contine pana la 70% mucus de melc.

Placenta provenita de la oameni ori animale

crema-de-fata2

La ce ajuta?

– hidratarea intensa a pielii

– disparitia ridurilor

– regenerarea parului

De ce?

Substantele nutritive folosite pentru a hrani si pentru a proteja fatul par sa ofere oamenilor numeroase beneficii cosmetice.

Se gaseste sub numele de…

Proteina placentara

Phyto Placenta – este placenta provenita de la plante si se regaseste in tratamentele cosmetice alternative.

Lapte matern

crema-de-fata3

La ce ajuta?

– hidratarea intensa a pielii

– disparitia ridurilor

– tratarea acneei

De ce?

Vitaminele si substantele nutritive care ajuta la cresterea bebelusilor pot fi benefice si pentru adulti. Ingredient foarte des folosit pentru obtinerea cremelor, a lotiunilor si a sapunurilor.

Excremente de privighetoare

crema-de-fata4

La ce ajuta?

– hidratarea intensa a pielii

– rezolvarea problemelor de pigmentare

– regenerare a celulelor pielii

De ce?

Cu ani in urma, erau folosite pentru indepartarea petelor de pe matase. De asemenea, gheisele foloseau excremente de privighetoare pentru a-si albi si hidrata pielea. Concentratia ridicata de uree ajuta la obtinerea unui ten extrem de fin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.