NU-maidanezii-l-au-ucis-pe-copilul-de-4-ani

Răsturnare incredibilă în cazul copilului ucis: Au venit rezultatele analizelor ADN. Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafață detalii șocante. Citeste mai jos detalii care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuțul a fost ucis de șase câini vagabonzi.

Surse din interiorul anchetei au declarat că din datele existente până în prezent, analizele ADN arată că în probele prelevate din rănile copilului ucis (Ionuț) nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei șase maidanezi acuzați că l-ar fi ucis pe Ionuț.

Astfel că prinde contur ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi. Informațiile nu au putut fi confirmate din surse oficiale. Iar în astfel de cazuri, de regulă, se fac analize suplimentare.

Marius Marinescu: a fost un câine de luptă

Fostul senator Marius Marinescu, actual Președinte al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, a confirmat această ipoteză, din surse ale Poliției. El consideră că dacă această ipoteză se va dovedi ca fiind cea adevărată, toată isteria pe tema câinilor va fi în zadar.

“Am susținut încă de la început că acel copil a fost ucis de un câine de luptă. Era imposibil ca niște câini comunitari să facă acele răni pe trupul copilului. Și era imposibil ca după acest atac, acei câini să stea liniștiți și să dea din coadă. Orice etolog a înțeles că acei câini nu erau vinovați.Poate că unul dintre ei a mirosit copilul și avea urme de sânge pe blană, dar așa cum s-a văzut și la televizor, erau rezultatul unei atingeri, nu erau produse de o mușcătură. A fost o campanie de dezinformare, de învrăjbire a populației. În acest moment, autoritățile sunt obligate să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă vinovat, care a târât corpul în locul în care a fost găsit.”- a declarat Marius Marinescu.

DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre moartea copilului ucis de câinii maidanezi, în Capitală

Bătrâna, care însoţea copilul în parc în ziua în care acesta a fost sfîşiat de câini, a anunţat existenţa unui martor cheie. Un bărbat care la această oră este de negăsit. Acest tânăr ar putea să aducă lămuriri în privinta morţii lui Ionuţ.

Bunica lui Ionuţ, băiatul omorât de câinii vagabonzi, le-a povestit, vineri, procurorilor ceea ce s-a întâmplat, luni, 2 septembrie, în ziua în care a murit nepotul ei. Femeia a relatat că după minute bune de la momentul în care au dispărut nepoţii săi, un tânăr a apărut cu băiatul cel mare, Andrei, pe care l-a găsit în preajma clubului Bamboo.

Tânărul este considerat martor-cheie în anchetă, însă este de negăsit. Acesta a fugit de anchetatori, fără să dea declaraţii. Mai mult, un element bizar a ieşit la iveală în timpul anchetei. În locul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Ionuţ, anchetatorii au găsit, pe lângă jucăriile celor doi fraţi (două pistoale cu apă), o minge nouă, care nu le aparţinea băieţilor.

Ionuţ, în vârstă de 4 ani, a fost ucis de câini, la începutul lunii septembrie, în Bucureşti. Şi fratele său, un băieţel în vârstă de 6 ani, a fost muşcat. Potrivit Primăriei Sectorului 2, incidentul tragic s-a produs pe un teren proprietate privată, în zona Tei.

Din păcate se confirmă încă o dată (a câta oară?), că am avut de a face cu o GROTEASCĂ MANIPULARE a opiniei publice, având scopul de a atrage atenția cetățenilor de la nou apărutele proteste îndreptate împotriva exploatării de la Roșia Montană.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.