404 Not Found


nginx
In seara aceasta se aleg semifinalistii celui de-al treilea sezon “Romanii au talent”! | FashionLife.ro
HomeDIVERSEIn seara aceasta se aleg semifinalistii celui de-al treilea sezon “Romanii au...

In seara aceasta se aleg semifinalistii celui de-al treilea sezon “Romanii au talent”!

romanii-au-talent-semifinalisti1

In aceasta seara, incepand cu ora 20:30, veti putea urmari pe ProTV, ultima editie a preselectiilor “Romanii au talent”. Dupa un sezon plin de energie, surprize, amuzament si audiente record, a venit momentul sa-i cunoasteti pe semifinalistii ce vor intra in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de „cel mai talentat roman”.

In seara asta, ProTv difuzeaza ultima editie a preselectiilor “Romanii au talent”. Pe langa moemntele surprinzatoare cu care v-ati obisnuit pana acum, iata ca in editia din aceasta seara veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu cei 60 de semifinalisti pe care Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre ii vor alege dintre toti cei care au luat pana acum cel putin doi de “DA” si au mers in etapa urmatoare.

Editia difuzata astazi, de la ora 20:30, continua seria surprizelor si a momentelor care vor lasa masca atat juriul cat si telespectatorii. Dansuri si coregrafii spectaculoase, momente amuzante sau numere special concepute pentru acest show vor face din nou deliciul celor aflati in fata micilor ecrane.

Incepand de vinerea viitoare, lupta talentelor se va desfasura live, in studiourile MediaPro din Buftea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read