ghita_e-crop-644x416

Simpaticul baci din reclamele unei companii de telefonie mobilă din România a reuşit să devină, în spaţiul virtual, mai îndrăgit de români decât Traian Băsescu. În aproximativ opt luni, Ghiţă Ciobanul a strâns, pe pagina sa de Facebook, peste 407.000 de fani.

Baciul este extrem de activ în spaţiul virtual, unde postează aproape zilnic fotografii făcute la stâna sa din comuna Jina, judeţul Sibiu. Surprinzător, ciobănaşul l-a depăşit considerabil la numărul de like-uri chiar pe Traian Băsescu.

Mai precis, pagina de Facebook a susţinătorilor şefului statului, “Alături de preşedintele nostru”, unde sunt postate declaraţiile filmate ale lui Băsescu şi numeroase informaţii privind evenimentele la care participă, a strâns aproximativ 245.000 de like-uri. Asta, în ciuda faptului că a fost creată în ianuarie 2012, cu 11 luni înainte de cea a ciobanului Ghiţă.

Pozele care au strâns zeci de mii de like-uri

Pe 1 septembrie, pe pagina “Alături de preşedintele nostru” a fost postată prima fotografie în care apare Băsescu ţinându-şi în braţe nepoţica.

“Un bunic fericit. S-a născut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan”, scria în dreptul respectivei poze, care a adunat aproximativ 26.000 de like-uri. Însă şi ciobanul Ghiţă a postat, luna aceasta, o poză cu el şi fetiţa sa, apreciată de peste 78.000 de persoane.

foto-citynews---ghita

S-au întâlnit la un târg

Ciobanul Ghiţă s-a fotografiat, anul acesta, la Festivalul “Sus pe muntele Jina” chiar cu preşedintele Traian Băsescu. “Da, am avut onoarea. Sau el…”, a glumit baciul într-un interviu acordat, recent, cotidianului “Tribuna” din Sibiu. 11 februarie 2013 este data la care Ghiţă Ciobanul şi-a creat pagina oficială de Facebook.

sursa: Ziarul Ring

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.