HomeDIVERSEFlanco a afişat REDUCERILE. Un LED TV 499 lei, o tabletă 149...

Flanco a afişat REDUCERILE. Un LED TV 499 lei, o tabletă 149 lei

imageflancobf_90657700

Retailerul Flanco a pregatit pentru Black Friday oferte la toate categoriile de produse. Ofertele de Black Friday includ produse lansate in 2013, reduceri şi preturi mici la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT. VEZI BROŞURA cu preţuri mai jos de BLACK FRIDAY.

Din categoria produselor electronice, electrocasnice si IT, Flanco a introdus in oferta de Black Friday 2013 produse la “preturi traznet”. Astfel, un smartphone va avea pretul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga – 1499 lei, iar o tableta de 7” 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei.

VEZI OFERTA DE PREŢURI LA FLANCO AICI

BLACK FRIDAY „Avem in oferta din acest an de 4 ori mai multe tablete si smartphone-uri si am triplat oferta de televizoare Smart”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco Retail, potrivit manager.ro.

PREŢURI BLACK FRIDAY. De asemenea, produse foarte cautate de cumparatori se bucura de reduceri substantiale: o tableta Samsung Galaxy TAB2 de 7”, cu wi-fi, va fi la doar 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei, un Smart TV LED 3D Philips cu tehnologia ambilight – 2999 lei.

Din categoria electrocasnicelor mari si mici, foarte atractive sunt produsele: masina de spalat frontala, capacitate 5 kg si clasa A+ la doar 599 de lei, frigider capacitate de 218 litri la 699 lei, aragaz la 499 de lei si espressor DeLonghi la 349 lei.

De Black Friday, toate cele 82 de magazine Flanco vor avea orar prelungit cu 4 ore, iar majoritatea se vor deschide incepand cu ora 6:00. De asemenea, pentru a face fata afluxului mare de vizitatori compania a suplimentat numarul consultantilor de vanzari cu 30% si a dublat numarul caselor de marcat. Astfel, procesul de facturare din magazine, de Black Friday la Flanco, este estimat in medie, la 2 minute. Pentru cumparaturile de Black Friday, Flanco asigura transport pana in casa, in maximum 72h.

VEZI OFERTA DE PREŢURI LA FLANCO AICI

Pe toata durata weekendului Black Friday, site-ul www.flanco.ro va avea rol de informare in timp real, cu video-live streaming din magazine. El devine un instrument de comunicare in plus pentru clienti, ajutandu-i sa se orienteze asupra ofertelor speciale si asupra stocurilor disponibile si sa identifice magazinele Flanco din vecinatate.

Pe site-ul www.flanco.ro, pe contul de Twitter si pe pagina de Facebook, compania va prezenta, pe langa ofertele din catalogul special Black Friday, programul magazinelor in weekendul 22-24 noiembrie, va raspunde solicitarilor clientilor, va anunta si alte oferte speciale disponibile in magazinele din toata tara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read