HomeDIVERSEFanii Neogen vor sa munceasca peste hotare

Fanii Neogen vor sa munceasca peste hotare

Conform unui sondaj realizat in site-urile Neogen, doar 16% dintre vizitatori sustin ca nu doresc sa plece din Romania pentru o slujba mai buna. Aproape 1.300 de romani au participat la sondajul realizat de Neogen in scopul de a afla ce ii determina pe oameni sa aleaga drumul strainatatii.

Sondajul cu intrebarea De ce ati alege sa munciti in strainatate? si 1.284 respondenti, a avut urmatoarele rezultate: 1. Pentru o mai buna calitate a vietii/Bani 57 % 2. Pentru a experimenta o noua cultura 7% 3. Pentru oportunitati mai bune in cariera 20% 4. Nu as alege strainatatea 16%

Daca banii si o viata mai buna reprezinta principala motivatie, oportunitatile mai bune in cariera ii tenteaza pe vizitatorii Neogen.

Acelasi sondaj a fost realizat si pe site-urile Neogen Bulgaria, utilizatorii bulgari raspunzand: 1. Pentru o mai buna calitate a vietii/Bani 39 % 2. Pentru a experimenta o noua cultura 24% 3. Pentru oportunitati mai bune in cariera 29% 4. Nu as alege strainatatea 8%

Rezultatele acestui sondaj sunt bazate pe voturile utilizatorilor inregistrati pe neogen.ro in perioada 6-13 martie 2006.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read