HomeDIVERSEExclusiv! Hermes Models, sub nou management. Stefan Florea se retrage din modelingul...

Exclusiv! Hermes Models, sub nou management. Stefan Florea se retrage din modelingul romanesc

Se pare ca dupa 15 ani de activitate la numai 33 de ani se hotareste ca pentru o vreme sa renunte la modeling si sa vanda una din cele mai bine cotate agentii de modele HERMESMODELS si anunta oficial pe pagina de Facebook ca se retrage!

Va invit in 16 sept 2011 ora 18 la Casting la Hotel Fulton str. Decebal nr 22 -24. La acest casting sunt invitati toti manechini agentiei cu contract si fara contract ! La casting veti lua la cunostinta de noua agenda a evenimentelor si de noua organizare ierarhica cu atributiuni pe linie de conducere noua directoare a agentiei fiind d-ra Diana Balu!

Oare renunta pentru o cariera noua tv sau paraseste tara cu noi proiecte in modelingul international deoarece de ceva timp il pregateste intens pe Robert Sipos un model care promite foarte multe desi abia acum a intrat in modelingul romanesc, vezi imagini cu el.

Intrebat fiind de ce a vandut agentia a raspuns!

Se zice ca dupa 4 ani te plafonezi la acelasi loc de munca, si ca dupa 7 ani ar fi cazul sa schimbi, sau dupa 10 ani esti expert! Dar dupa 15 ani pleci din tara, eu ma mai gandesc ce voi face! Insa la modelele agentiei le doresc mult success in continuare alaturi de noua conducere si sper sa ne vedem cu bine, mentinand acelasi respect reciproc ca pana acum!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read