HomeDIVERSEEticheta la sala de fitness

Eticheta la sala de fitness

332102

Antrenamentul de unul singur în parc ori acasă este complet diferit de antrenamentul de la sala de fitness unde împărțim echipamentele și spațiul cu alte persoane… transpirate. De aceea vizita la sala de fitness cere mai multă atenție.

După ce ați folosit un aparat sau o saltea ștergeți urmele lăsate. Folosiți un porsop sau servețelele desinfectante dacă acestea vă sunt date de club. Așteptați-vă rândul la aparate. La unele săli există restricții de timp pentru folosirea aparatelor mai populare.

Nu acaparați aparatele, dacă sunt persoane care așteaptă, acceptați să faceți seturi de exerciții, pe rând. După ce ați folosit greutăți, așezați-le înapoi pe stativ. Astfel va fi mai ușor următoarelor persoane să își potrivească aparatul. La fel procedați cu ganterele, cu corzile, lăzile, cercurile etc.

Când aparatele de cardio sau benzile de alergat sunt solicitate de mai multe persoane, limitați-vă timpul de folosire. Dacă vă întâlniți cu cineva cunoscut un scurt salut este suficient. Sala de fitness nu este un loc pentru conversații. Unele persoane preferă să se concentreze asupra exercițiilor.

Adaptați-vă ținuta la regulile impuse de club. Purtați încălțămintea adecvată, nu folosiți telefoanele mobile, semnați-vă la intrare. Nu folosiți parfum. Deodorantul este suficient. Ajungeți la timp pentru orele cu antrenor personal sau pentru orele de grup. Aveți grija ca prosopul, sticla cu apă, hainele să nu îi încurce pe ceilalți. Păstrați curat în vestiar și la duș.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read