HomeDIVERSEDespre Mustela

Despre Mustela

Despre Mustela as putea vorbi mult, mult! Cu pasiune si drag, pentru ca le folosesc de ani de zile si nu m-au dezamagit. Nu o sa intru in detalii demne de un reprezentant medical, ci am sa va povestesc ce imi place la ele si de ce le recomand cu caldura oricui.

– Ma simt speciala- se adreseaza exclusiv copiilor si mamicilor- deci sunt perfect adaptate nevoilor mele;

– Au experienta de peste 60 de ani- garantia calitatii;

– Investesc in cercetare- sunt perfectionate in mod constant, pentru a raspunde nevoilor zilelor noastre – imbogatite cu avocado perseose,ingredient patentat,cu eficacitate dovedita stiintific;

– Au pana la 92% ingrediente de origine naturala;

– Au un miros special, unic;

– Gama variata- atat pentru uz zilnic, cat si pentru probleme specifice ale pielii – gasesc tot ce am nevoie;

– Special formulate pentru a reduce reactiile alergice.

Care sunt preferatele mele? Toate, dar pe unele le iubesc intr-un mod aparte:

Antivergeturi cu dubla actiunehttp://www.primadrogherie.ro/antivergeturi-cu-dubla-actiune-250ml.html – s-a tinut de cuvant, si chiar mai mult- nicio vergetura;

Sampon spuma nou nascuti http://www.primadrogherie.ro/sampon-spuma-pentru-nou-nascuti-150ml.html – a indepartat scuamele de lapte – poate fi asoxiat cu Stelaker – crema kerato-reglatoare- http://www.primadrogherie.ro/stelaker-kerato-reglatoare-40ml.html

PhysiObebehttp://www.primadrogherie.ro/physiobebe-fluid-de-curatare-fara-clatire-300ml.html fluid de curatare fara clatire – minunat si pana ii cade buricul si nu poti sa ii faci baie copilului, cat si dupa, pentru a sterge zonele cu pliuri ( care sunt mai greu de clatit). Acum il folosesc in parc, indeparteaza murdaria eficient – nu are alcool, deci atentie, nu dezinfecteaza.

Stelatopia- crema emolienta pentru piele atopicahttp://www.primadrogherie.ro/stelatopia-crema-emolienta-200ml.html chiar contribuie la imbunatatirea calitatii vietii: reduce pruritul, iritatiile, reface echilibrul lipidic si ajuta la refacerea elasticitatii pielii.

2 in 1- pentru par si corp – fara sapun!! http://www.primadrogherie.ro/2-in-1-par-si-corp-200ml.html Curate delicat fara a usca pielea. Poate fi folosit inca din prima zi acasa, are ph-ul lacrimilor, nu irita ochii.

Dermo- cleansinghttp://www.primadrogherie.ro/dermo-cleansing-750ml.html utilizat de toata familia- miros special, fara sapun, pentru a nu indeparta uleiurile pielii, poate fi folosit inca de la nastere.

Hydra-bebe fata si corphttp://www.primadrogherie.ro/hydra-bebe-crema-de-fata-40ml.html hidrateaza si catifeleaza, conserva resursele natural ale pielii bebelusilor;

Servetelel de fatahttp://www.primadrogherie.ro/servetele-de-fata-cu-physiobebe-25-bucati.html daca eu am grija ce pun pe fata mea, e absolut normal sa am grija si cu ce il sterg pe cel mic- servetelele sunt imbibate cu PhysiObebe.

Vitamin Barrier1-2-3 http://www.primadrogherie.ro/crema-vitamin-barrier-110g.html – pentru iritatiile de scutec! Ingredienti de origine naturala, fara component derivati din petrol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read