HomeDIVERSEDe ce este interzis sa bei o sticla intreaga din aceasta bere

De ce este interzis sa bei o sticla intreaga din aceasta bere

61408603

Englezii au inventata berea cu cea mai mare alcoolemie din lume. Bautura se numeste Snake Venom si contine nici mai mult, nici mai putin de 67.5% alcool, adica este mult mai tare ca whisky-ul sau votca.

Berea Snake Venom costa 50 de lire si vine ambalata intr-o sticla normala, de bere, cu un ambalaj verde, pe care producatorii ii avertizeaza pe consumatori sa nu termine toata sticla odata, deoarece risca sa intre in coma alcoolica.

“Aceasta bere trebuie bauta cu inghitituri mici. Orice ai face, nu trebuie sa o dai repede pe gat. Trebuie sa-i savurezi gustul, ca si cum ai bea un pahar de whisky”, recomanda unul dintre berarii companiei Brewmeister.

Sticla contine 275 ml de bere, suficient pentru a face o persoana sa intre in coma alcoolica, avand in vedere concentratia de alcool pe care o are berea.

Bautura este produsa la fel ca o bere normala, cu diferenta ca in timpul procesului de productie, lichidul este inghetat la 0 grade, gheata este eliminata, ramanand numai alcoolul pur, c are nu ingheata la acea temperatura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read