HomeDIVERSEDăncilă vs. Iohannis! Cum poți căștiga bani la pariuri profitând de alegerile...

Dăncilă vs. Iohannis! Cum poți căștiga bani la pariuri profitând de alegerile prezidențiale. Vezi cotele!

Cotele la pariuri la alegerile prezidențiale din România, turul doi. Cetățenii români își vor alege duminică, 24 noiembrie 2019, președintele pentru următorii cinci ani. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă s-au calificat în turul doi.

Președintele României, Klaus Iohannis a obținut cel mai mare scor la votul de duminică, urmat de fostul premier al României, Viorica Dăncilă.

Chiar dacă Biroul Electoral Central nu a anunțat încă rezultatele finale ale acestor alegeri, casele de pariuri nu au ezistat să le ofere clienților lor, oportunitatea de a paria pe această finală mult așteptată.

Cotele sunt următoarele: Klaus Iohannis (1,02) vs Viorica Dăncilă (10). Puteti plasa pariurile accesand acest link!

Casele de pariuri, prin cotele oferite, nu numai că vorbesc despre un nou succes al lui Iohannis, dar induc și ideea că diferența dintre cei doi candidați va fi uriașă în defavoarea Vioricăi Dăncilă.

cota alegeri

Astfel, Klaus Iohannis are o cotă de 1,06 pentru a câștiga la un bookmaker ce are în ofertă și pariuri pe politică, ceea ce înseamnă că, de exemplu cine mizează 100 de lei realegerea președintelui va primi înapoi doar 106 lei. De cealaltă parte, candidatul PSD are cotă 8.00, ceea ce înseamnă că, în cazul în care se produce surpriza, pariorul primește de opt ori mai mulți bani înapoi!

Potrivit cotelor, Iohannis este favorit nu numai să câștige, ci și să o facă la o distanță mare de contracandidata sa. Astfel, cei care mizează că șeful statului va obține peste 60,5% dintre voturi primesc o cotă de doar 1,35.

cote pariuri

Duminică, 24 noiembrie, are loc turul secund al alegerilor prezidențiale, acolo unde Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se luptă pentru fotoliul de președinte al României. Așa cum vă menționam și în ACEST ARTICOL, Iohannis pornește ca mare favorit cu o cotă de doar 1.05, în timp ce un pariu câștigător pe reprezentanta PSD vă aduce un câștig de 8.50 ori mai mare decât suma investită.

Între timp, efortuna.ro a introdus în ofertă și alte pariuri pe alegerile de duminică pe care le vom prezenta mai jos. Pariurile sunt accesibile în secțiunea Politică – Alegeri prezidentiale Romania 2019.

Pariază pe Alegerile Prezidențiale cu 500RON EXTRA de bun venit!

Se pot face pariuri și pentru prezența la urne, iar cotele cele mai mari sunt pentru prezență de peste 60,5 % la urne, unde cota este de 7.13 , în timp ce pentru o prezență mai mică de 60,5% cota este 1.03 .

prezenta vot cota pariuri

Alegeri prezidențiale 2019 | După primul tur, Dăncilă avea o cotă de 10.00!

Bookmakerii îi dau lui Klaus Iohannis cote cuprinse între 1,02 și 1,07, în timp ce Viorica Dăncilă are cote care variază între 7,50 și 10,00.

Reprezentantul PNL era favorit și înaintea primului tur de scrutin. Atunci, a primit din partea caselor de pariuri 1,20 pentru un nou mandat la Cotroceni. Liderul PSD a plecat în cursă cu cota 6,00.

Alegeri prezidențiale | Cotele la pariuri din 2014

La alegerile prezidențiale din 2014, în turul doi au ajuns Victor Ponta și Klaus Iohannis. Interesant este că atunci reprezentantul PSD era marele favorit – avea o cotă de 1,10, dar a pierdut. Actualul președinte primise din partea bookmakerilor cota 5,50.

În urmă cu 5 ani, Klaus Iohannis a obținut în turul doi 54,43% din voturi, în timp ce adversarul său a primit 45,56%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read