HomeDIVERSECum isi decoreaza starurile casa de sarbatori

Cum isi decoreaza starurile casa de sarbatori

vedete-craciun

Fie ca nu esti innebunita dupa decoratiunile de sarbatori, asa acum este si cazul Alessandrei Ambrosio, fie ca impodobirea bradului este activitatea ta preferata, la fel cum este si a Christinei Aguilera, ori preferi un stil clasic atunci cand vine vorba despre decorarea casei, inspira-te anul acesta din ideile celebritatilor tale favorite.

Deja am intrat in spiritul sarbatorilor de iarna, iar decorarea casei in spiritul Craciunului este un must. Te intrebi ce prefera vedetele in materie de ornamente, brazi si luminite? Ei bine, de la pasiunea pentru brazi a Christinei Aguilera si pana la felul in care Gisele Bundchen isi impodobeste curtea casei, iata cateva idei de decoratiuni direct de la staruri.

vedete-craciun1

Gisele Bundchen

Supermodelul si sotul ei, Tom Brady, au cheltuit la un moment dat suma de 7.500 de dolari pe luminite de Craciun si ornamente specifice pentru curtea casei lor din Los Angeles.

vedete-craciun2

Bella Thorne

Cand vine vorba despre decoratiunile de sarbatori, Bella Thorne prefera un stil ceva mai clasic. Mama ei, Tamara, a dezvaluit public o fotografie din care se vede cum si-au decorat anul trecut casa, in preajma Craciunului – un brad simplu cu ramurile „ninse” si fara decoratiuni opulente.

vedete-craciun3

Jessica Alba

Fiind o fana declarata a brand-ului Coach, Jessica isi va decora fara doar si poate casa cu cel putin cateva elemente ce fac parte din colectia de podoabe de sezon.

vedete-craciun4

Christina Aguilera

Jurata „The Voice” i-a dezvaluit candva lui Ellen DeGeneres ca adora sa-si decoreze casa de sarbatori si ca i se intampla des sa impodobeasca nu mai putin de 5 brazi de Craciun, fiecare avand o tema aparte.

vedete-craciun5

Alessandra Ambrosio

Cu toate ca nu este innebunita dupa decoratiunile specifice sarbatorilor de iarna, Alessandra Ambrosio are mereu grija ca de pe masa sa nu-i lipseasca cateva sticle cu cea mai fina sampanie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read