HomeDIVERSECum danseaza fetele in club

Cum danseaza fetele in club

maxresdefault

Daca ai fost in cluburi, cu siguranta ai avut ocazia de a observa stilurile de dans pe care le au unele persoane. Fetele care frecventeaza aceste localuri ies in evidenta prin miscarile pe care le fac pe ringul de dans, dorindu-si sa fie appreciate pentru acestea. Un fotograf din Rusia, Olga Jadan, s-a gandit sa puna cap la cap diversele stiluri in cadrul unui videoclip care a reusit sa stranga peste un million de like-uri.

Cine se duce in club nu sta numai pe scaun – acest lucru este sigur. Intr-o singura noapte, fetele pot adopta pana la 27 de stiluri de dans sau cel putin asa sustine Olga Jadan.

Rusoaica s-a gandit sa si dovedeasca acest lucru, asa ca le-a testat pe toate: de la stilul lent, trecand prin cel progresiv si ajungand la cel alert, cu influente techno sau din domeniul sportului, cu miscari imprumutate din fitness. Videoclipul realizat de ea a facut furori atat printre conationali, Olga fiind invitata sa sustina un interviu la o televiziune moscovita, cat si printre fanii dansului din intreaga lume.

In ceea ce priveste filmuletul, cel mai mult au atras atentia, probabil, stilul sexy si cel incognito, care se bazeaza pe miscarile senzuale ale corpului. Nici dansul pe bar nu a fost uitat, acesta fiindu-le tipic fetelor mai indraznete, dar si celor care iubesc cu adevarat distractia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read