Nimic nu se compara cu un somn bun, si vei fi surprins sa vezi cate lucruri mici contribuie la acest lucru. Temperatura si gradul de umiditate din camera, designul acesteia, gradul de iluminare, dar si lenjeria de pat sunt aspecte care pot influenta calitatea somnului.

O lenjerie de pat de calitate va transforma somnul intr-o adevarata placere, avand efecte asupra mai multor simturi si oferindu-ti conditiile optime pentru o odihna corespunzatoare.

Unul dintre cele mai importante aspecte ce tin de calitatea lenjeriei este gradul de finete. Intrucat aceasta intra in contact direct cu pielea ta, confortul ideal se atinge atunci cand materialul este fin si placut la atingere. In aceasta privinta, bumbacul reprezinta solutia cea mai indemana. Acesta nu doar ca este fin, dar gradul de finete creste odata cu gradul de utilizare, asa ca dupa cateva spalari vei observa cum gradul de confort este mult mai mare decat la inceput. Bumbacul prezinta avantajul de a fi fin in mod natural, majoritatea celorlalte materiale necesitand o prelucrare usoara pentru a atinge aceeasi finete. Acesta este si motivul pentru care bumbacul este tesatura naturala cea mai accesibila pentru lenjeriii de pat. Inul, bambusul, matasea sau flanelul sunt si ele foarte fine, avand insa preturi mai ridicate.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.