HomeDIVERSEConcurs de Craciun pentru afiliatii reteiei ForestView Romania

Concurs de Craciun pentru afiliatii reteiei ForestView Romania

unnamedAnul acesta, Mos Craciun colaboreaza cu ForestView Romania pentru a oferi un cadou unui afiliat norocos. Craciunul bate la usa si ForestView iti ofera sansa de a castiga un iPad Mini nou-nout, pentru tine sau persoana iubita.

Cum te inscrii in concurs:

Toti partenerii retelei ForestView Romania a caror valoare totala a comisioanelor va depasi 20 lei in luna decembrie 2013, vor intra automat in concurs pentru iPad Mini. Nu este necesara inregistrarea sau completarea unui formular, ci doar atingerea obiectivului.

Cand si cum afli daca ai castigat:

Castigatorul va fi anuntat pe data de 15 ianuarie 2014, pe paginile ForestView de Facebook, LinkedIn si pe Twitter. Acum, intoarce-te la munca, promoveaza campaniile disponibile aici, depaseste pragul de 20 de lei si pune-ti o dorinta de Craciun.

Top 3 cele mai performante campanii ale lunii decembrie

World of Tanks
World of Tanks este un joc video online amplu multi-jucator prescurtat MMORPG, dezvoltat de compania bielorusa Wargaming.net, infatisand in timp real mediul vehiculelor de lupta de la mijlocului secolului al XX-lea. Jocul e calificat de dezvoltatori drept un MMO-action, cu elemente de strategie si impuscaturi. Conceptul «World of Tanks» se bazeaza pe lupte cu tancuri pe echipe in regim jucator contra jucator.
E.ON MyLine
E.ON Romania este membra a Grupului E.ON, fiind compania platforma care sustine companiile E.ON operationale in Romania in sectorul gazelor naturale si al energiei electrice.Obiectivul companiei este acela de a consolida pozitia E.ON pe piata de energie din Romania, prin promovarea unor standarde superioare de calitate in domeniul serviciilor integrate de energie.Promovarea crearii de conturi in E.ON Myline prin sistemul ForestView iti aduce un comision de 7 RON pentru fiecare persoana care si-a creat un cont nou.
Kaspersky Lab
Kaspersky Lab este unul dintre furnizorii de solutii de securitate informatica cu cea mai rapida crestere la nivel mondial. In prezent, compania este una dintre cele mai importante patru companii de securitate IT*, continuand sa-si imbunatateasca pozitia pe piataKaspersky Lab a incheiat un parteneriat cu reteaua de afiliere ForestView pentru a oferi Programul de Afiliere Kaspersky in Romania. Scopul principal al programului nostru de afiliere este de a construi parteneriate valoroase, care vor ajuta la promovarea vanzarilor de pruduse Kaspersky Lab. In schimbul promovarii produselor noastre, parteneri nostri primesc un comision din fiecare vanzare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read