HomeDIVERSEColectia Kanye West, primavara 2012, aspru criticata la Paris Fashion Week

Colectia Kanye West, primavara 2012, aspru criticata la Paris Fashion Week

Kanye West a vrut sa demonstreze lumii intregi ca este omul bun la toate… dar nu i-a iesit! Chiar daca a avut ocazia sa-si prezinte prima colectie la Paris Fashion Week si primele randuri au fost ocupate de nume mari din lumea modei, criticile n-au intarziat sa apara.

Primul rand a fost ocupat de Anna Wintour, Carine Rotifeld, Stefano Tonchi, Lindsay Lohan, surorile Olsen si multe alte nume importante din lumea modei.

Insa cand un rapper imbracat in blanuri si cu dintii de aur isi propune sa devina coleg cu Karl Lagerfeld, Oscar de la Renta sau John Galliano, rezultatele nu sunt tocmai cele asteptate. Nici nu e de mirare ca site-urile de moda l-au facut praf pe designer/cantaret, chiar in timp ce colectia lui pentru primavara 2012 defila pe catwalk.

Style.com: “Ceea ce Kanye West a incercat sa realizeze este fara precedent… Show-ul din seara asta a demonstrat ca sa cuceresti un alt teritoriu este o munca in progres”.

Fashionista: “Din cele 23 de tinute afisate, au fost foarte putine care ar functiona pe un client”. Alte guri rele spun ca modelele parca inotau in haine. Tu ce parere ai? E chiar asa de nereusita colectia?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read