Probabil din cauza vremii de afara, nu stiu de ce, dar toata lumea a fost foarte morocanoasa la birou. Colega si prietena mea cea mai buna Alice, era evident ca nu se afla deloc in apele ei.Si totusi nu ma asteptam sa fie deloc asa, intrucat stiam ca aceasta ar vrea apeleze la blefaroplastie, pentru a obtine un efect de intinerire al zonei din jurul ochilor si un aspect mai odihnit al fetei.

mini-consulatie

Pentru cine nu stie, blefaroplastia, mai este cunoscuta si sub numele de chirurgia pleoapleor. Aceasta imbunatateste aspectul pleoapelor superioare, inferioare sau a ambelor. Confera un aspect întinerit zonei din jurul ochilor si reda fetei un aer odihnit şi alert.

Alice, mi-a spus ca exista totusi si cateva Indicatii, in ceea ce priveste interventia de blefaroplastie. Am aflat ca in majoritatea cazurilor chirurgia pleoapelor superioare poate elimina depozitele de grasime care confera un aspect tumefiat De asemenea blefaroplastie , poate sa fie o solutie si pentru pielea flasca, care atarna si care creeaza falduri sau deformeaza conturul natural al pleoapei superioare, afectand cateodata vazul poate fi tratata prin blefaroplastie. Totodata chirurgia pleoapei inferioare poate elimina excesul de piele si ridurile fine ale acesteia. Am mai aflat de la Alice, ca pungile de sub ochi pot fi si ele corectate prin blefaroplastie. Mai trebuie mentionat si faptul ca interventia asupra pleoapei inferioare poate corecta coborarea acesteia, ce produce vizualizarea globului ocular mai jos de iris (portiunea colorata a ochiului).

Pot spune ca este o interventie cel putin interesanta, avand in vedere beneficiile pe care aceasta le aduce. Eu ma bucur pentru Alice, ca a decis sa faca o astfel de interventie, avand in vedere, ca din cauza jobului, am ratat de foarte multe ori cele 8 ore de somn recomandate. Am purtat totusi o discutie cu Alice, in ceea ce priveste clinica la care ar urma sa aiba loc interventia, intrucat, trebuie aleasa o locatie cu personal foarte bine pregatit, doctori foarte buni si cu o experienta vasta in domeniu. Deci o locatie ce ofera conditii de lux, si igiena maxima. I-am recomandat cu incredere clinica zetta, acestia fiind renumiti pentru serviciile de cea mai buna calitate, oferite clientilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.