romanii-au-talent-juriu

Doar unul din cele 15 numere ce vor intra in finala „Romanii au talent” va castiga in aceasta seara premiul cel mare de 120.000 de euro. Incepand cu ora 20.30, publicul va putea urmari un show de senzatie la Pro Tv si sa isi voteze favoritul.

In aceasta seara, telespectatorii ProTV vor decide cine este cel mai talentat roman al celui de-al treilea sezon al super show-ului “Romanii au talent”. Lupta pentru titlu si pentru marele premiu de 120.000 de euro a ajuns la final. Azi, incepand cu ora 20:30, cei 15 finalisti sunt gata sa dea tot ce au mai bun.

Pe scena vor urca Gabriela Artene, doamna cu voce de aur, Rotari Ghenadie si al sau acordeon, mentalistul Vlad Grigorescu, corul Fiat Lux, Diana Caldararu, fetita a carei voce a vrajit publicul inca de la primele note, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista care deseneaza povesti de dragoste pe nisip, Andra Pacurar si Alexandru Miculescu, cei care au demonstrat ca dansul sportiv si muzica populara se potrivesc de minune, dansatoarea de step Camelia Duta, Bogdan Oltean si ale sale picturi cu glitter, baietii de la Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari si ale sale miscari robotice, Bruno Icobet impreuna cu cei trei prieteni patrupezi, ventrilocul Eduard Andrei Sandu si trupa Florea, acrobatii care iti taie respiratia cu numerele lor.

Tot in cadrul marii finale de la “Romanii au talent”, Loredana impreuna cu Alex Velea si Cabron isi vor lansa “Viva Mamaia”, cel mai recent single. Trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregatit un moment special pentru aceasta seara, iar o alta surpriza va fi momentul lui Zoli Toth, care va canta la marimba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.