HomeDIVERSECezar Ouatu va reprezenta Romania la Eurovision 2013! Piesa "It’s My life”...

Cezar Ouatu va reprezenta Romania la Eurovision 2013! Piesa “It’s My life” s-a aflat pe locul 1 in clasamentul realizat de public

ceza-eurovision

In aceasta seara, romanii au ales piesa care ne va reprezenta tara in cadrul Eurovision 2013, concurs ce va avea loc pe 18 mai, in orasul Malmo din Suedia! „It’s My Life”, piesa interpretata de Cezar Ouatu si compusa de Cristian Faur este marea castigatoare a finalei nationale Eurovision!…

Sambata seara, toata Romania i-a urmarit cu sufletul la gura pe cei 12 concurenti din finala nationala a Eurovisionului! La sfarsitul serii, publicul a decis ca piesa „It’s My Life”, interpretata de Cezar Ouatu si compusa de Cristian Faur, este cea mai potrivita pentru a ne reprezenta tara in cadrul Eurovision 2013!

In cadrul finalei nationale, clasamentul a fost realizat atat de juriu, cat si de public, in proportii egale.

Favoritul telespectatorilor a fost Cezar, care a obtinut 12 puncte, urmat indeaproape de Casa Presei (10 puncte) si Luminita Anghel (8 puncte).

Clasamentul realizat de juriul de specialitate a fost putin diferit de cel al publicului. Membrii juriului au acordat 12 puncte piesei celor de la Electric Fence, 10 puncte Luminitei Anghel si doar 8 puncte lui Cezar.

Finala europeana a Eurovisionului va avea loc, anul acesta, la Malmo (Suedia), pe 18 mai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read