404 Not Found


nginx
Cele mai tari modele de tatuaje pe mana | FashionLife.ro
HomeDIVERSECele mai tari modele de tatuaje pe mana

Cele mai tari modele de tatuaje pe mana

Cu siguranta este o dovada de curaj sa iti faci un tatuaj permanent, insa, in acelasi timp, este una dintre cele mai originale metode de a-ti pune in valoare individualitatea. Cu atat mai curajosi sunt cei care aleg sa isi expuna operele de arta de pe piele si sa atraga privirile curioase ale tuturor spre ei. Iti prezentam mai departe, cele mai tari modele de tatuaje pe mana, cu care posesorii nu pot decat sa se mandreasca!

Cele mai interesante tatuaje pe mana

Este o dovada de curaj sa iti faci un tatuaj intr-un loc vizibil, mai ales pentru ca in societate inca mai exista idei preconcepute despre aceasta forma de arta. Aceste tatuaje pe mana originale sunt mai mult sau mai putin complexe, insa toate au un impact vizual puternic! Iata, de exemplu, acest tatuaj de mana simpatic si abstract, realizat pe o suprafata mare de piele. Ne plac in mod special stilul in care este desenata fata si modul cum este scris cuvantul “love”.

Aceasta pereche de aripi tatuate pe maini arata minunat, insa ne putem doar imagina cata durere a trebuit sa suporte posesorul cand au fost realizate.

Ne-a placut acest tatuaj pe mana simplu si romantic, care ne duce cu gandul la unul dintre desenele copilariei: Frumoasa si bestia. “Tale as old as time” este primul vers din melodia-tema a acestor desene despre iubirea adevarata, neconditionata.

Si tatuajele foarte simple au farmecul lor si pot transmite un mesaj la fel de bine ca si cele foarte complexe. Iata un tatuaj perfect pentru o persoana careia ii place sa scrie si care are mereu cuvintele potrivite la indemana.

Pe aceeasi idee de simplitate se bazeaza si urmatorul tatuaj pe mana, care, desi putin sinistru, este cu siguranta foarte estetic si mai mult ca sigur ca are o semnificatie aparte pentru posesor.

La polul opus, avem modele foarte complicate, care iti fura imediat privirea si care te fascineaza, precum acest tatuaj pe mana hipnotizant.

Desi multe tatuaje colorate pot fi incadrate la categoria kitsch, exista si numeroase exemple care dovedesc ca, daca sunt facute alegerile cromatice corecte, rezultatele sunt spectaculoase. Acum, imagineaza-ti cat de bine s-ar potrivi o manichiura cu modele florale cu un astfel de tatuaj pe mana.

Parca rupt dintr-o creatie a graficianului Escher, acesta tatuaj ni se pare fascinant!

Urmatorul tatuaj pe mana este o adevarata opera de arta, comparabila cu orice pictura realizata de un artist foarte talentat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read