HomeDIVERSECele mai frumoase mesaje de Pasti

Cele mai frumoase mesaje de Pasti

Invierea Domnului va fi celebrata anul acesta in ziua de 20 aprilie si trebuie sa te pregatesti, ca de fiecare data, sa le urezi persoanelor din viata ta cele mai frumoase mesaje de Pasti. Am ales pentru tine o selectie variata de urari speciale pentru aceasta ocazie, ce pot fi trimise atat familiei, cat si prietenilor dragi sau cunostintelor, prin SMS, e-mail sau pe retelele de socializare.

Mesaje de Pasti: 12 idei pentru 2014

Inspira-te din ideile noastre si fa-le o bucurie celor dragi de sfintele sarbatori! Indiferent ca vrei sa trimiti un text amuzant sau unul spiritual, alege-l in functie de firea persoanei careia vrei sa i-l dedici.

459865249_cut

1. In aceasta zi de mare sarbatoare, iti trimit virtual un buchet de urari sincere de sanatate, implinire, pace si multa bucurie. Hristos a inviat!

2. Redescopera sentimentele frumoase ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin. Fii iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!

3. Fie ca ingerii sa te protejeze, necazurile sa te ocoleasca, bunastarea sa te inconjoare si Dumnezeu sa te binecuvanteze. Paste fericit!

4. Asa cum zorile se transforma intr-un frumos rasarit, asa si Dumnezeu sa te inconjoare cu binecuvantari de dragoste si sa te conduca spre calea cea dreapta. Sarbatori Fericite!

5. In momentele fericite – lauda-L pe Dumnezeu si multumeste-i pentru tot, in clipele dificile – cauta-L pe Domnul, in zilele linistite – venereaza-L, iar in momentele de asteptare – ai incredere in El. Hristos a inviat!

6. Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru dumneavoastra.

7. Pe salcii verzi si flori de mar, / Iisus sa-ti intre in casa, / Sa-ti lase in inima si-n gand, / Lumina pretioasa. Sarbatori fericite!

8. O data pe an este Pastele. O zi speciala, plina de arome ale bucatelor alese si de parfumul florilor de sezon. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

 iepure si cos cu oua vopsite

9. Anul acesta, cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului, iti doresc ca iepurasul sa nu uite adresa ta, ci sa vina impovarat cu bunatati si, mai ales, sa isi aminteasca sa iti dea cadoul meu: un plic cu o mie de pupici. Sarbatori fericite!

10. Un inger bland din cer coboara, / Se roaga-n taina, apoi zboara / Iar de sus el ne trimite un zambet bland, o raza calda / Si asteptatele cuvinte: Hristos a inviat!

11. Bat clopote melodioase-n miez de noapte / Si la biserica pe toti crestinii-i cheama, / Se aud din ceruri ale ingerilor soapte, / Ce Pastele vestesc, din nou, de bunaseama.

12. De Pasti, portile grele ale cerului se deschid. Lumina ne cuprinde pe toti si ne umple inimile de bucurie si implinire. S-o lasam sa ne calauzeasca pasii spre sanatate, fericire si ganduri frumoase. Hristos a inviat!

Lasa spiritul sarbatorii sa te cuprinda, trimite mesaje de Pasti celor ce fac parte din viata ta si petrece mai mult timp alaturi de ei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read