HomeDIVERSECele mai frumoase cadouri de Craciun pentru prietenii corporatisti. Ce avantaje aveti...

Cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru prietenii corporatisti. Ce avantaje aveti daca le luati cu cardul

61600079

Toti avem macar un prieten care lucreaza intr-o corporatie multinationala, probabil intr-un „cubicle” de unde trimite toata ziua mailuri. Ce cadou sa-i luam de Craciun?

1. Butoni de camasa cu memorie USB incorporata. Cliseul despre corporatisti e ca poarta in fiecare zi camasa si stau la calculator – iar acesta cadou le imbina pe amandoua.

2. Un ceas desteptator cat mai greu de oprit. Exista multe variante, de la ceasul cu rotite care „fuge” cand vrei sa-l inchizi pana la cel care te pune sa nimeresti centrul unei tinte ca sa il opresti. Sigur va fi binevenit pentru cineva care trebuie sa se treazsca in fiecare dimineata devreme ca sa nu intarzie la munca.

Magazine recomandate:

emag.ro, fungift.ro, cadouri-funny.eu, floridelux.ro, smuff.ro, cadouridetop.ro

3. O mini-drona cu care sa isi filmeze colegii. O sa aflati curand de pe pagina lui de Facebook cat de mult s-a distrat folosind-o

4. O geanta de laptop extra-super-mega-usoara si in acelasi timp foarte incapatoare. Poate pentru moment o sa fie un pic dezamagit, dar pe termen lung o sa va multumeasca.

5. Manusi cu care poti folosi ecranul tactil. „Touchscreen gloves” – in romana nu inca un nume – sunt pe piata de vreo doi ani si sunt foarte utile pentru cei care vor sa foloseasca un smartphone sau o tableta chiar si cand e friga de iti degera mainile.

Daca totusi niciuna dintre aceste idei nu va inspira, oricand puteti sa-i cumparati prietenului corporatist ceva legat de cafea: un termos, o plita care se conecteaza la USB ca sa tina cafeaua calda s.a.m.d. In magazinele online gasiti inclusiv filtre portabile care se pot monta pe orice cana de cafea si produc in cateva minute licoarea care-l va intrema pe amicul corporatist. In cazul in care nu-i place cafeaua, majoritatea acestor produse sunt bune si pentru bautorii de ceai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read