gravity-alfonso-cuaron

Ultimul film in regia lui Alfonso Cuaron ce a aparut pe marile ecrane a fost „Children of Men”. Sapte ani mai tarziu, regizorul s-a intors cu un proiect mult mai ambitios decat precedentul. Este vorba despre pelicula „Gravity”, o poveste ce se desfasoara in spatiu si care ii are in rolurile principale pe Sandra Bullock si George Clooney.

Este de la sine inteles faptul ca „Gravity” nu a fost un film facut peste noapte. Alfonso Cuaron a inceput sa lucreze la el inca din anul 2010, initial dorindu-si ca rolurile principale sa fie interpretate de Robert Downey Jr. si Angelina Jolie.

Dupa ce Angelina a refuzat rolul, au aparut o serie de zvonuri conform carora Natalie Portman ar fi actrita aleasa pentru a o inlocui. Totusi, nici ea nu a dorit sa se implice in proiect, astfel incat rolul i-a fost acordat Sandrei Bullock.

Dupa cum titra site-ul Deadline.com in momentul in care Angelina Jolie a refuzat rolul, actrita principala din „Gravity” va avea un rol asemanator cu cel al lui Tom Hanks in „Cast Away” – apare singura in mare parte din film.

In ceea ce priveste personajul masculin, Downey Jr. a fost nevoit sa se retraga din proiect in octombrie 2010, moment in care a fost imediat inlocuit de George Clooney.

„Este un film foarte ciudat. Doi oameni in spatiu. Niciun monstru”, spune Clooney.

Pelicula ar fi trebuit lansata in luna noimebrie a anului trecut, insa momentul a fost amanat pana in octombrie 2013.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.