404 Not Found


nginx
Cei 7 paşi care te vor duce spre tainele îmbogăţirii | FashionLife.ro
HomeDIVERSECei 7 paşi care te vor duce spre tainele îmbogăţirii

Cei 7 paşi care te vor duce spre tainele îmbogăţirii

aur-in-valoare-de-8-4-milioane-de-euro--furat-de-pe-o-nava--in-insulele-caraibe-1354435088

Dacă în toţi aceşti ani nu aţi reuşit decât să duceţi o viaţă de mizerie, acest lucru se datorează faptului că nu aţi învăţat legile care guvernează crearea unei averi uriaşe sau nu le-aţi acordat importanţa cuvenită. Soarta îi duce la pierzare pe toţi cei care câştigă aur fără sudoarea frunţii. Îi transformă în risipitori fără măsură, în oameni care cheltuiesc fără rost tot ceea ce primesc, copleşiţi fiind de pofte şi dorinţe pe care nu ştiu să le înfrâneze.

Eu am descoperit drumul spre îmbogăţire când am luat hotărârea ca o parte din tot ceea ce câştigam să fie a mea pentru vecie. Şi asta trebuie să faci şi tu! Trebuie să păstrezi mereu o parte din tot ce câştigi. Nu trebuie să fie mai puţin de o zecime, indiferent cât de mic este câştigul tău. Plăteşte-te pe tine însuţi mai întâi!

Dacă vrei să descoperi taina bijuteriilor, du-te la un negustor de bijuterii! Dacă vrei să cunoşti cât mai multe lucruri despre oi, du-te la un păstor! Mai întâi, înveţi să te mulţumeşti cu mai puţin decât câştigi. Apoi, înveţi să ceri sfaturi numai de la oameni învăţaţi, cu multă experienţă. Şi, în cele din urmă, înveţi să pui aurul la treabă, să-l faci să lucreze pentru tine.

Datoriile sunt cel mai mare duşman al tău. Scapă de ele! Oportunitatea nu-şi iroseşte timpul cu cei care nu sunt pregătiţi s-o întâmpine.

Iată cei 7 paşi spre îmbogăţire:

  1. Din cele zece monede pe care le puneţi deoparte, nu cheltuiţi mai mult de nouă. Nu luaţi în derâdere ce vă spun doar pentru că vi se pare simplu! Adevărul este întotdeauna simplu.
  2. Stabiliţi-vă o sumă fixă de bani cu ajutorul căreia să vă realizaţi cheltuielile vitale, să vă îndepliniţi anumite dorinţe sufleteşti şi să vă bucuraţi de unele plăceri ale vieţii- toate acestea însă fără să cheltuiţi din comoara pusă deoparte!
  3. Puneţi la treabă fiecare monedă în aşa fel încât aceasta să se înmulţească precum turmele de pe câmpii, pentru ca voi să vă puteţi bucura de izvorul nesecat de aur.
  4. Păziţi-vă cu grijă comoara, făcând numai investiţiile care nu o pun sub nici o formă în pericol, dar de pe urma cărora puteţi obţine un câştig frumos.
  5. Deveniţi stăpânii propriilor voastre cămine. Astfel investiţi în viitor, vă reduceţi considerabil cheltuielile şi vă puteţi bucura mai mult de viaţă.
  6. Asiguraţi-vă din timp anii grei ai bătrâneţii si protecţia familiei voastre. Căci o pungă goală pentru un om împovărat de ani sau pentru o familie care şi-a pierdut stâlpul de susţinere este o adevărată tragedie.
  7. Cultivaţi talentul nativ şi studiaţi din greu ca să deveniţi mai înţelepţi şi mai competenţi în cariera pe care v-aţi ales-o în viaţă, în aşa fel încât să acţionaţi mereu cu multă responsabilitate.

Norocul nu-i aşteaptă pe cei ce merg cu paşi înceţi. Dacă un om vrea să înşface norocul, el trebuie să se mişte repede. Dacă o afacere este bună, noi trebuie să ne înarmăm cu scuturi nu numai împotriva rivalilor noştrii, ci şi împotriva slăbiciunilor noastre.

Spiritul tărăgănării şi al ezitării există în sufletul tuturor oamenilor. El este adevăratul vinovat al nereuşitelor.

Nu te mai gândi la stăpânul tău! Încearcă să trăieşti din nou sentimentul extraordinar al libertăţii! Gîndeşte şi acţioanează ca un om liber! Stabileşte-ţi dorinţele pe care vrei să le îndeplineşti în viaţă, iar munca te va ajuta să le transformi în realitate!

Sursa: Cartea  “Cel mai bogat om din Babilon” de George S. Clason

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read