HomeDIVERSECe trebuie să faci pentru a primi salariul pe cardul cu IBAN...

Ce trebuie să faci pentru a primi salariul pe cardul cu IBAN in lei de la Monese!

Fintech-ul britanic Monese, utilizat în prezent de 300.000 de români, lansează conturi în lei cu IBAN românesc, oferit de Libra Internet Bank.

Parteneriatul fintech-ului cu o bancă românească înseamnă că utilizatorii din România, care îşi fac cont cu IBAN românesc începând cu data de 11 februarie, pot primi salariile în aceste conturi, pot face plăţi, cumpărături online şi transferuri bancare instant.

De asemenea, primești 15 euro, cadou de bun venit, atunci când deschizi un cont Monese și faci prima tranzacție cu cardul tău Monese.

Află mai multe și descarcă aplicația!

„Sunt 300.000 de români care folosesc astăzi Monese, iar mulţi dintre ei au început să îl folosească în Marea Britanie. Este important pentru noi ca oamenii plecaţi peste graniţă să poată utiliza un singur serviciu financiar pentru nevoile lor”, spune Norris Koppel, fondator şi CEO al Monese.

Lansat în 2015, Monese are peste 2 milioane de utilizatori la nivel global, iar clienţii din România care îşi deschid cont în lei, îşi pot deschide automat cont gratuit în euro şi în lire sterline.

În contextul în care angajaţii companiei din centrele de suport din Europa deservesc clienţii în 14 limbi, conturile în lei vin şi cu suport telefonic în limba română pentru clienţii care au nevoie să contacteze fintech-ul.

Citeste si: Curve: Toate cardurile tale într-unul singur! + un bonus!

Scopul Monese este de a le oferi utilizatorilor posibilitatea să acceseze servicii financiare în orice ţară s-ar muta, „de parcă ar fi localnici”, aşa cum notează reprezentanţii.

Fintech-urile câştigă teren pe piaţa locală, în contextul în care un alt fintech britanic, Revolut, a anunţat ieri că a ajuns la borna de 1 milion de utilizatori în Români. Iar băncile locale sunt mai îndreptate ca oricând spre parteneriate cu aceşti jucători.

„Este pentru prima dată în România când un fintech global lansează o ofertă semnificativă către clienţi români prin IBAN-uri româneşti, cu ajutorul nostru. (…) Parteneriatul nu este întâmplător, nu a apărut din senin. Ne-am afirmat ca intenţie şi prin rezultate solide ca organizaţie focusată pe tehnologie şi orientată spre parteneriate cu fintech-urile”, spune Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank.

Prin intermediul pachetului gratuit, clienţii pot face transferuri gratuite şi instante între conturile proprii în lei, euro sau lire sterline, precum şi între conturi Monese. Clienţiii mai pot face retrage la bancomate din toată lumea în limita a 1.000 lei pe lună (n.r: în cazul pachetului gratuit). De asemenea, clienţii pot utiliza servicii precum Apple Pay sau Google Pay şi pot solicita extrase de cont.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read