404 Not Found


nginx
Ce poți face când ridurile devin mai pronunțate? | FashionLife.ro
HomeDIVERSECe poți face când ridurile devin mai pronunțate?

Ce poți face când ridurile devin mai pronunțate?

download (5)Cu trecerea anilor, procesele naturale de sinteză de colagen și  elastică scad, cantitatea de vitamine, minerale și aminoacizi din  piele se diminuează, expunerea cronică la ultraviolete și modificările hormonale ale organismului își pun amprenta și  asupra pielii. Aceasta devine ternă, brăzdată de riduri profunde,  inelastică, capilarele sunt mai vizibile, conturul feței își pierde  definirea, petele maronii devin tot mai vizibile.

Click aici pentru a accesa site-ul cu produse cosmetice naturale!

Un ten matur are nevoie zilnic de produse de îngrijire care să suplinească necesarul de nutrienți, să fortifice rețeaua de colagen și elastină, să redea tonus și să atenueze ridurile deja formate. Pentru femeile cu tenul matur este necesară aplicarea unor creme bogate în lipide, vitamine, aminoacizi și minerale.

Pielea din jurul ochilor are nevoie de o îngrijire specială. Un produs concentrat și destinat acestei zone va atenua ridurile și nu va crea iritații locale.

Pentru un ten matur normal sau uscat, se pot aplica împreună seara serul concentrat antiîmbătrânire și apoi crema grasă, cu rol de refacere a barierei protectoare pielii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read