HomeDIVERSECâştigã un kit de recoltare celule stem

Câştigã un kit de recoltare celule stem

300x600_67920_1400830253Completeazã formularul de înscriere pentru şansa de a câştiga un pachet de recoltare celule stem la naşterea copilului tãu, în valoare de 2,490 Ron! . Un concurs pentru gravide sponsorizat de Cord Blood Center Medical.

Un concurs pentru gravide sponsorizat de Cord Blood Center Medical, prima bancã de celule stem din România!

De ce Cord Blood Center Medical?

 • Suntem cea mai mare bancã de celule stem din România – cu peste 65.000 de clienţi
 • Suntem singura bancã de celule stem din ţarã care a susţinut, medical şi financiar, un pacient român pentru a beneficia de transplant autolog cu celule stem în SUA
 • Toţi clienţii care recolteazã celule stem cu compania noastrã, beneficiazã de acoperirea costurilor unui eventual transplant în strãinãtate, de pânã la 185.000 Euro.

Suntemprima banca de celule stem din Romania, lider national si deschizator de drumuri in acest domeniu medical.

Completeazã formularul de înscriere chiar acum!

 • Am efectuat la Cluj-Napoca prima recoltare de celule stem in sistem privat din Romania (martie, 2006)
 • Am inaugurat la Cluj, primul laborator de procesare de sange placentar si prima banca de celule stem din Romania, autorizata pentru a realiza procesarea si depozitarea grefelor de celule stem din sangele placentar (iulie, 2008)
 • Am inaugurat, in martie 2009, prima banca de celule stem din Bucuresti.

Cord Blood Center face parte din Grupul International cu acelasi nume ce este prezent in 6 tari europene (Austria, Cehia, Italia, Romania, Slovacia si Ungaria). Compania din Romania numara in prezent peste 70.000 de familii care au ales sa recolteze celule stem la nasterea copiilor lor.
Ne recomanda:

 1. Experienta – ne situam pe primul loc in topul bancilor de celule stem din Europa ca numar de grefe eliberate in vederea efectuarii unui transplant
 2. Profesionalismul – asiguram un serviciu medical menit sa vina in sprijinul cat mai multor familii in Romania. Am ales procesarea integrala a sangelui placentar pentru ca aceasta metoda asigura cresterea sanselor de reusita a unui transplant. Calitatea serviciilor oferite de Cord Blood Center RO a fost recunoscuta si certificata prin sistemul de management al calitatii ISO 9001
 3. PerformantaNoi am introdus in Romania procedura medicala de recoltare de celule stem pentru a oferi o a doua sansa la viata, iar acum acordam sprijinul financiar pentru efectuarea transplantului prin proiectul “Un cec in alb pentru copilul tau”. Asigurarea si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor furnizate de catre Cord Blood Center va ramane unul dintre principiile organizatiei noastre.
 4. FlexibilitateaPachetele si serviciile noastre sunt astfel concepute incat sa ofere cat mai multor parinti din Romania posibilitatea de a beneficia de acest serviciu medical.
 5. Siguranta Suntem membrii Asociatiei Romane a Bancilor Acreditate de Celule Stem (ARBACS ). Grupul International Cord Blood Center este membru al celor mai prestigioase organizatii din domeniu: Bone Marrow Donor Worldwide, World Marrow Donor Association, NetCord si colaborator al National Marrow Donor Program. Calitatea grefelor obtinute a pozitionat Grupul International Cord Blood Center, timp de 3 ani consecutiv (2009-2011), pe locul 1 in ierarhia registrelor publice internationale.
 6. Devotamentul fata de clientAm initiat si dezvoltam campanii de sprijin si informare dedicate clientilor nostri. Dorim, astfel, sa pastram o comunicare continua, sa impartasim bucuria venirii pe lume a copiilor lor, dar si sa fim de ajutor cu informatii medicale si suport de specialitate.
 7. Increderea

Peste 100.000 de familii au incredere in serviciile oferite de Grupul International Cord Blood Center. Datorita acestora, ne situam pe un loc de frunte in ierarhia bancilor de celule stem din Europa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read