HomeDIVERSECarti de Economie si Afaceri cu pret redus de Black Friday

Carti de Economie si Afaceri cu pret redus de Black Friday

61409273

Black Friday, sarbatoarea americana adoptata si de retailerii din Romania in care preturile electrocasnicelor, electronicelor, cartilor si altor cateva tipuri de produse scad cu pana la 90%, este cel mai asteptat eveniment de shopping din an.

Vanatorii de reduceri vor putea sa-si achizitioneze anul acesta produse cu discounturi colosale in ultima vineri din luna noiembrie (29 noiembrie) – Black Friday.

Daca Black Friday creeaza isterie in Statele Unite, in ultimii ani si romanii s-au lasat fascinati de reducerile mari practicate de retailerii de pe plan local.

Cele mai mari magazine online de carti din Romania pregatesc inca de pe acum discounturi importante pentru cele mai cautate si mai inspirante carti de afaceri si economie. Antreprenorii, economistii, dar si toti cei pasionati de business vor putea sa-si achizitioneze de Black Friday cartea preferata la un pret foarte mic.

Iata cateva idei care pot sa va aduca profit:

Tratat de comunicare si negociere in afaceri
Tratat de comunicare si negociere in afaceriAutor: Stefan Prutianu
Editura: Polirom
Anul aparitiei: 2008
Descriere: In afaceri, negocierea este esentiala. Lucrarea cuprinde o serie de teorii, concepte, norme de etica si tehnici de comunicare a caror cunoastere este extrem de utila in procesul negocierii. Sunt prezentate tehnici si metode aplicabile in diverse situatii de comunicare – intre angajator si angajat, intre client si vanzator, intre reprezentanti ai unor unitati comerciale –, care faciliteaza dialogul intre parteneri si determina eficienta negocierii.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

Investitorul inteligentAutor: Benjamin Graham
Editura: C.H. BECK
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Conceptia celui mai mare consultant de investitii al secolului XX, Benjamin Graham, cu privire la „investitiile bazate pe valoare” – care-i apara pe investitori de erorile grave si ii obisnuieste sa elaboreze strategii pe termen lung – a facut din „Investitorul inteligent” biblia pietei bursiere inca de la prima ei aparitie, in 1949.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

1001 de moduri de a-ti recompensa angajatii
1001 de moduri de a-ti recompensa angajatiiAutor: Bob Nelson
Editura: Litera
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Exista un lucru pe care oamenii și-l doresc mai mult decat banii, și anume aprecierea celorlalți. Oricine, fie el top manager sau simplu angajat, iși dorește sa i se recunoasca meritele pentru o munca bine facuta. Cei mai multi oameni se gandesc la forme materiale, concrete, de recunoaștere a meritelor la serviciu: mariri de salarii, prime, bonuri cadou etc. Bob Nelson ne demonstreaza, pe baza multor studii de caz și exemple reale, ca angajații apreciaza la fel de mult și altfel de recompense – un program flexibil, cursuri de perfecționare, implicare in luarea deciziilor și, in primul rand, mulțumiri și laude. Nimic nu este mai important pentru angajați decat sa simta ca șefului ii pasa cu adevarat de ceea ce fac.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

Poate supravietui capitalismul?
Poate supravietui capitalismul?Autor: Joseph A. Schumpeter
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Volumul e considerat de multi economisti ca fiind cea mai reusita analiza scrisa vreodata pe tema capitalismului, prezinta teoria lui Joseph A. Schumpeter cu privire la „distrugerea creatoare”. Potrivit acesteia, in economiile capitaliste, noile inovatii erodeaza pozitia firmelor vechi oferind, in acelasi timp, cai noi si nebanuite de crestere economica.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

Cum sa depasim sindromul burnout. Suprasolicitarea emotionala si profesionala”
Cum sa depasim sindromul burnout. Suprasolicitarea emotionala si profesionala”Autor: Jorg-Peter Schroder
Editura: All
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Sindromul burnout se raspandeste tiptil si repede, ca o epidemie, indeosebi in marile organizatii. Efectele „infectarii” nu sunt atat de repede vizibile, cum este in cazul gripei aviare, insa pagubele pe termen lung sunt grave. Munca dupa principiul „Mai repede, mai mult, mai bine” conduce in cele din urma la o stare de disfunctionalitate.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

Cum sa obtii cu succes intalniri prin telefon
Cum sa obtii cu succes intalniri prin telefonAutor: Michael Baudier
Editura: CH Beck
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Ghidul iti secretele unei negocieri profesionale de succes, prin telefon, factorii care te ajuta sa convingi interlocutorul sa-ti ofere o intalnire.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

In cautarea profitului. Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing”
In cautarea profitului. Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing”Autor: Christine Harvey si Bill Sykes
Editura: Curtea Veche
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Are efectul unei forte motrice pentru tot ceea ce inseamna marketing, acoperind o gama extinsa de subiecte – de la analiza situatiei curente a companiei pana la implementarea unui nou plan de afaceri si de la controlul managerial pana la interfata dintre vanzari, finante, productie si service. Christine Harvey e considerata un fel de guru al afacerilor, iar Bill Sykes este recunoscut drept un expert in dezvoltare organizationala. Impreuna, cei doi autori ne dezvaluie cateva secrete de business.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

Secretele mintii de milionar. Stapanirea jocului interior al bogatiei
Secretele mintii de milionar. Stapanirea jocului interior al bogatieiAutor: T. Harv Eker
Editura: Curtea Veche
Anul aparitiei: 2013
Descriere: „Dati-mi 5 minute si… va pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vietii!“ Cam asta spune T. Harv Eker in cartea de fata. Un antreprenor care a lansat mai multe afaceri si a dat faliment de nenumarate ori ori, pana cand a inteles ca trebuie sa-si schimbe gandirea. Dupa cativa ani a devenit milionar. Cartea sa trateaza mai putin ceea ce trebuie invatat si mai mult ceea ce trebuie „dezvatat“.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

Intoarcerea economiei declinului si criza din 2008
Intoarcerea economiei declinului si criza din 2008Autor: Paul Krugman
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Paul Krugman studiaza crizele economice care au maturat Asia si America Latina, aratand ca ele reprezentau un avertisment pentru noi toti: la fel ca bolile devenite rezistente la antibiotice, maladiile economice care au provocat Marea Criza isi faceau din nou aparitia.

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

Toti suntem datori c-un faliment
Toti suntem datori c-un falimentAutor: Cristian Hostiuc
Editura: All
Anul aparitiei: 2012
Descriere: „Cristian Hostiuc nu face presa economica. El face presa pur si simplu, acea meserie veche care iti da sentimentul ca poti sa schimbi lumea, in timp ce lumea te schimba de fapt pe tine, fara sa realizezi. Nu i s-a intamplat insa si lui. Cristian e la fel ca acum 10 ani cand l-am cunoscut la Ziarul Financiar. Vede bine (se alinta doar cu miopia) si spune drept. Din locul in care sta el se vede mai toata economia romaneasca, dar asta nu inseamna ca sta intr-un turn, nici macar unul din hartie de ziar.” (Lucian Mindruta, Mediafax Group)

Librarii recomandate:
emag.ro
librarie.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read