HomeDIVERSECardul de asistenta rutiera 9695 - Secretul femeii independente!

Cardul de asistenta rutiera 9695 – Secretul femeii independente!

9695Va anuntam ca in perioada 20 februarie – 31 martie 2014 vom desfasura o campanie de promovare a cardurilor de asistenta rutiera 9695.

Avand in vedere ca in perioada ce urmeaza in centrul atentiei vor fi femeile, conceptul campaniei noastre este strans legat de acest aspect, scopul fiind acela de a creste nivelul deconstientizare in randul femeilor asupra nevoii de a avea un card de asistenta rutiera 9695, precum simultiplele beneficii pe care acestea le ofera.

Prin campania „Cardul 9695 – Secretul femeii independente” dorim sa atragem atentia si asupra faptului ca barbatul din viata unei femei are un rol diferit, iar de problemele cu masina se ocupa 9695.

Premiul campaniei este unul consistent. Cei care cumpara si activareaza orice tip de card de asistenta rutiera 9695 pana la 31 martie 2014 pot castiga una din cele 3 genti de lux Frech Flair de la Lancel in valoare de 500 euro fiecare.

Campania se va desfasura la nivel national, targetul acesteia fiind:

  • Femeia independentă
  • Care deţine masina proprie
  • Are venituri peste medie (>2000 ron/lunar)
  • Traieşte în oraşe mari sau în capitală
  • Precaută
  • Early-adopter în orice domeniu

Campania va fi promovata intens atat in medii online, cat si in cele TV, radio si offline, asigurand o expunere a produsului cat mai buna – element extrem de favorabil pentru conversiile din afiliere.

Produsul vedeta este Cardul Gold ce ofera beneficii complete pe durata unui an intreg atat in Romania cat si in Europa, de la o simpla tractare pana la servicii speciale cum ar fi masina la schimb sau transport cu avionul. Costul de achizitie al acestuia fiind de doar 300 Ron.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read