HomeDIVERSECafeForm Plus - Comanda cafeaua de slabit minune

CafeForm Plus – Comanda cafeaua de slabit minune

Comanda CafeForm Plus – Cafeaua de slabit minune: În rutina zilnică a majorităţii oamenilor atunci când se trezesc intră şi consumul unei ceşti de cafea pentru a se înviora şi a-şi începe ziua mai bine. Însă cum ar fi dacă aţi reuşi să eliminaţi şi surplusul de kilograme datorită acestei rutine zilnice şi a cafelei pe care o consumaţi şi să slăbiţi 5 kilograme în doar o săptămână? Da, acest lucru este posibil prin intermediul cafelei de slăbit CafeForm Plus.

Cafeaua de Slăbit CafeFormPlus
Pliculeţele de cafea CafeForm Plus conţin un extract rar de cafea verde, decofeinizată (Svetol).
Verde, însemnând neprăjită, pentru că doar aşa sunt conservate toate puterile sale de ardere a grăsimilor.
Decofeinizată, pentru a se putea recomanda tuturor celor care îşi doresc să piardă în greutate.

Această cafea rară nu se prăjeşte, pentru a-şi conserva întreaga putere de devorator de grasimi. Extractul este decofeinizat, pentru ca utilizarea sa să nu aibă alte efecte asupra organismului sau contraindicaţii (în felul acesta lipsesc inconvenienţele cafelei normale asupra somnului sau nervilor).
Totodată, în CafeForm Plus se regăsesc şi fibre de acacia, care reglează tranzitul intestinal, grăbesc satietatea şi diminuează senzaţia de foame.

Ce este Svetol?
Svetol este un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizată, bogat în acizi clorogenici şi o sursă importantă de acizi cafeici. Având o compoziţie unică, Svetol este un extract obţinut printr-un procedeu tradiţional, care vizează conservarea plantei şi a  identităţii extractului în raport cu materia primă.

Elimină kilogramele şi creşte-ţi veniturile
Primiţi 1.000 de RON dacă trimiteţi fotografii cu dumneavoastră dinainte şi după cura CafeForm Plus şi mărturia despre experienţa încercării acestui produs remarcabil, până în data de 31 Ianuarie 2013.

Aflaţi mai multe informaţii şi comandaţi CafeForm Plus de aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read