HomeDIVERSECadouri de Craciun pentru socru

Cadouri de Craciun pentru socru

cadouri_de_craciun

Atunci cand mergi sa faci cumparaturi pentru cadourile de Craciun nu vei gresi deloc daca te gandesti sa le faci cadouri asemanatoare tatalui si socrului tau. Acest lucru nu inseamna sa pui egal intre cei doi ci doar sa le arati ca amandoi sunt importanti pentru tine si familia ta atat ca parinti cat si ca bunici pentru copii tai.

Magazine de cadouri recomandate de noi:
cadouridetop.ro ; fungift.ro ; giftmarket.ro ; cadouri-funny.eu

Pentru socru poti incerca urmatoarele idei de cadouri de Craciun: carte, trusa cu scule, excursie la pescuit sau la vanatoare, ustensile pentru gradinarit, sticla de vin sau whisky de colectie si suport pentru sticla sau cutie metalica, pipa decorativa, tabachera, colectie de cd-uri cu muzica preferata, ceas de mana, obiecte vestimentare (camasa, pulover), palarie, fular, tabla de sah si piese, radio portabil, portofel din piele, toc pentru ochelari, album foto, fotografie inramata cu intreaga familie, rama foto, breloc personalizat, sticla de buzunar, briceag multifunctional, bilet la concert de Craciun.

Nu trebuie uitat ca un cadou de Craciun pentru socru poate fi pasaportul tau in ceea ce priveste o relatie mai relaxata cu soacra, socrul devenind un ambasador de nadejde in ceea ce priveste buna convietuire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read