Home DIVERSE Cadouri de Craciun pentru sefi

Cadouri de Craciun pentru sefi

0
Cadouri de Craciun pentru sefi

cadouri_de_craciun

Cadouri de Craciun pentru sefi? Pare o utopie si probabil asa si este intr-o firma cu cateva sute de angajati unde seful nici nu te cunoaste prea bine.

Dar daca avem de-a face cu o firma mica cu 10 – 20 de angajati unde relatiile de colegialitate sunt impletite cu cele de amicitie a face un cadou sefului e ceva frumos mai ales daca puneti mana de la mana si… nu, nu luati pe datorie, ci puteti sa-i faceti un cadou mai consistent, care sa impresioneze placut.

Magazine de cadouri recomandate de noi:
cadouridetop.ro ; fungift.ro ; giftmarket.ro ; cadouri-funny.eu

Daca doriti sa faceti un cadou personal sefului puteti incerca urmatoarele idei de cadouri de Craciun: album foto personalizat, rama foto, fotografie inramata cu intreg colectivul sau o fotografie amuzanta cu angajatii, set de pixuri sau stilouri, carti, colectie de cd-uri cu muzica sau dvd-uri cu filmele preferate, servieta, geanta pentru laptop, geanta diplomat, ghiveci cu plante decorative, agenda, jucarie anti-stres, calendar, felicitare cu urari din partea angajatilor, cutie cu bomboane, sticla cu vin sau whisky de colectie si suport pentru sticla, pusculita, tricou personalizat, abonament la un centru spa, abonament la un centru de masaj, in functie de pasiunile sportive: racheta de tenis, minge de fotbal sau baschet, palete si mingi ping-pong, portofel din piele.

In mood cert si seful a pregatit cadouri de Craciun pentru angajati, dar daca n-a facut-o gestul vostru ar trebui sa-l sensibilizeze si de ziua voastra sau de Pasti s-ar putea s-aveti surpriza unei prime cadou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.