facebook_notifications_tool_67360100

Specialiştii de la compania de securitate Bitdefender atrag atenţia asupra voucherelor false, care circulă pe Facebook, prin care sunt promovate oferte ale unor companii internaţionale.

‘Atenţie la voucherele false de la H&M, Zara şi Amazon, care circulă pe Facebook. Un singur click te poate costa mai scump decât un drum la cumpărături! Aplicaţia gratuită Bitdefender Safego a blocat, zilele acestea, mai multe mesaje care promovau oferte frauduloase de la celebrele branduri’, notează, luni, producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică, pe pagina proprie de Facebook.

Conform unei analize a producătorului de soluţii de securitate informatică, publicată recent, cele mai multe reclame periculoase fac parte din categoria celor de business şi reprezintă 20,73% din total, în timp ce 7% dintre reclamele afişate pe website-uri legitime direcţionează utilizatorii către pagini ce conţin viruşi.

Magazin recomandat: kurtmann.ro


La începutul acestui an, vizitatorii Yahoo! au fost infectaţi cu viruşi foarte periculoşi, precum Zeus sau Dorkbot, prin simpla accesare a portalului, din cauza unui banner de reclamă rău intenţionată. În septembrie 2009, cititorii ”New York Times” au fost direcţionaţi printr-o reclamă infectată către un site ce găzduia un software periculos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.