HomeDIVERSEAu trait impreuna timp de 60 de ani, dar habar nu a...

Au trait impreuna timp de 60 de ani, dar habar nu a avut ce secret ascunde sotia sa

secret_60_ani_w700_h800_q90

După un mariaj de 60 de ani, în care au împărțit totul și au vorbit despre orice, bărbatul a descoperit că soția sa a păstrat un secret. Cutia de pantofi pe care femeia o ținea în dulapul ei, a reprezentat singurul secret dintre cei 2, aceasta rugându-l pe soțul ei să nu o deschidă niciodată.

Totuși, după ce soția lui s-a îmbolnăvit și afacerile familiei mergeau extrem de prost, bărbatul a luat cutia  și a mers lângă patul soției sale. În acel moment femeia i-a spus că a venit momentul să o deschidă. Bărbatul urma să aibă o surpriză de proporții. În cutie se aflau 2 păpuși croșetate și o sumă mare de bani: 95.000 de dolari.

Acesta a rămas mut de uimire. Pentru a înțelege ce se petrece, soția i-a explicat imediat totul. Ea i-a mărturisit secretul căsniciei lor fericite:

“Când ne-am căsătorit, bunica mea mi-a spus că secretul căsniciei fericite este să nu te cerți niciodată. Mi-a spus că dacă voi fi supărată vreodată pe ține trebuie să tac din gură și să mă apuc să croșetez o păpușă”, a mărturisit femeia.

Bărbatul nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plans. Dacă misterul păpușilor era lămurit, acesta nu înțelegea de unde a apărut sumă imensă de bani din cutie. Atunci femeia i-a spus că banii sunt din vânzarea păpușilor.

secret_cutie.png

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read